mår bättre!

morning has broken.. men solen lyser med sin frånvaro idag. istället regnar det ute och det är grått. för två år sen hade jag nog klagat men idag, försöker jag se det positiva och skapa en mysig känsla av att det är underbart att sitta hemma under en filt, dricka varmt te och se på en bra film.

det är väl mina planer idag.. fast först ska jag röja upp här hemma, diska disken (för hand.. uh) men på fredag kommer en hantverkare och fixar diskmaskinen. tur att den var försäkrad.. hade känns kul att stå och diska tills vi ska renovera i oktober! nej, det hade ju inte varit helt kul faktiskt! (: så det ska bli skönt att få den fixad!

mamma kommer ikväll. vi ska mysa och titta på film. hon ska hjälpa mig med skolan lite också. eller kolla igenom ett arbete (: alltid bra att bolla lite idéer osv. så tills dess ska jag läsa i samhällskunskapsboken, städa och mysa här hemma. känner mig lagom trött efter så lite sömn.. så kan det vara! men nu känner jag mig mycket bättre.

duschade när jag gick upp, och det var himla skönt. hoppade i myskläder och tofflor och åt frukost. ska äta lite till snart. bara ätit yoghurt som måns stressade mig med (han vill alltid ha det sista) så han gick runt och svansade här och spann för fulla muggar. så mackor it is!

nej, hurrni. ska ta och samla ihop mig och komma igång (: men vi hörs ju mer sen! ta hand om er och ha en jättemysig dag!

puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Haha, diskmaskin e lateman ;) Vi diskar alltid förhand :) KRAM!

2009-08-26 @ 21:30:53
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback