filmkväll.

jag sitter inne, har vänt blicken inåt och myser för fullt av musiken som strömmar ut ur högtalarna, alexander sitter ute i vardagsrummet och spelar gitarr och sjunger kärleksbalader. so cute. vi ska snart hoppa i säng. har tittat på film, blev camp rock.. en riktigt barnslig film, men jag, eller vi behövde väl det. slutade med att vi satt och sjöng för fulla muggar till alla låtar i filmen, så lite bra var den ju, hihi.

vi struntade i att åka och handla idag. tog det lugnt, slappade runt, pratade och bara var. städade gjorde vi också, för det har vi inte orkat på ett par dagar (: och ni vet ju när man har tre hårbollar.. då blir det massa hår överallt. nu är det rent och fint igen. sen åt vi middag framför tvn, massa tända ljus och mysig känsla över hela lägenheten. myspys!

imorgon är det redan en ny vecka. och på schemat står plugg, skicka födelsedagskort till älskade my såklart, handla, fixa, dona. ja, ni vet (: det vanliga!

alexander sitter och fejsbückar.. (facebook) och jag diskuterar livet med calle. ska nog hoppa i säng snart, läsa lite topp hälsa och sen sova. sovit så himla dåligt de senaste nätterna. kom i säng vid halv åtta i morse, låg bara och vred och vände på mig ): så det ska bli skönt att få sova en heeel natt och vakna runt tio, elva imorgon och få in lite rutin. helgen är över och skolan får återigen ta plats. (:

nej, ska ta och kika lite på nätet och sen avsluta här och komma i säng. vi hörs imorgon igen (: sov så jättegott. puss&kram.

ps. imorgon slänger jag upp en lista med bra second hand butiker i storstaden. ds.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback