onsdag

god morgon!

vaknade nyss, sovit länge (: så det var skönt, men vaknade med en enorm ryggvärk. brukar iof gå över när jag är uppe och aktiverar mig lite. idag ska jag åka till ikea och inhandla lite saker bla. vita, transparenta och silvriga julgranskulor. ska kika lite på ikeas hemsida. blir säkert något mer smått och gott (: mysigt med ikea, älskar att gå runt och drömma sig bort. sen ska jag spana lite på köksinredningen. bänkskivan som vi ska ha i köket levererades för någon vecka sen och står bakom soffan hemma nu. mattsvart. kommer bli bra ska ni se och fyyy sjutton va underbart med ett helt nytt kök (: lääängtar. nu är vattenskadan upptorkad också. bra!

sitter och pratar lite med jimmy på msn, ska fira honom på lördag på kvällen, ska bli kul (: och sen på dagen på lördag ska jag ju träffa helena och vandra runt inne i stan och kolla på julklappar. ska bli jättemysigt och jag ska verkligen försöka få ihop de flesta julklapparna. så man har det gjort (:

ska ta och få i mig lite frukost nu innan vi beger oss. hoppas ni får en jättebra dag idag! ta hand om er. puss&kram.



blir nog de två understa bla. (:


 


Kommentarer
Postat av: Johannas ordsamling

Underbara fanny, jag saknar dig!

Kommer befinna mig i sthlm tisdag - torsdag. Onsdag förmiddag skulle vara jättefint att träffa dig, eller torsdag förmiddag. Bara jag får se skymten av dig en stund när jag väl är i stan. Fika på stan? Lite second hand? Visa mig lite guldkorn i sthlm!?



PUSS gumman <3

2009-12-02 @ 14:20:51
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback