abba-städning

har städat klart nu, va fint det blev (: det tar alltid lite längre tid när vi städar när alex är ledig, då lyssnar vi på hög musik, sjunger, dansar runt, kramas! jag har hoppat runt i trosor och linne med dammvippan och sjungit till britney spears och abba! vi försöker göra det som är tråkigt, lite roligare helt enkelt ^^

just nu är jag bandlyst ifrån köket. alle lagar middag åt oss. jag vet dock vad det blir (: fläskfilésallad med rödlök, roccola, majs, gurka och lite annat smått och gott. jummi! sen ska vi titta på film. jag är för varm för ett varmt bad, så det får vänta! (: jag har gjort hemgjord iste till oss som håller på att svalna! sen ska jag slänga i några isbitar och skiva i citron. har rensat skåp och bäddat sängen. bestämt oss nu för att behålla dom gråa påslakanen från H&M. i love them! ska satsa lite mer på enfärgade sängkläder i fortsättningen! (:

ikväll har vi riktigt mysigt här hemma! myser runt för fullt <3 ska tända ljus nu och sätta mig och läsa lite i min bok!

ha nu en riktigt gosig kväll!

marielle; recpet på mirakeldrycken vid förkylning: kokat vatten i en kopp, två pressade vitlöksklyftor, pressad citron och honung. krya på dig stumpan!



Kommentarer
Postat av: Marielle

Hihi vad gullig du är som svara de i bloggen:). Tack, jag vet du hade nått med vitlök i och du sa det smakade skit men det va bra. PUSS darling!

2009-02-27 @ 15:09:10
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback