back home

hello babes! nu är jag hemma igen. efter en låång resväg. 35 mins resväg med bara pendeltåget. och innan det buss i några minuter: men hem kom jag tillslut (: jag måste se jäkligt trevlig ut eller så har jag en turbussremsa.. jag behövde varken stämpla på bussen eller tåget.. och inte sist jag åkte buss heller. har haft en jättetrevlig kväll hos ida. vi har ätit ben&jerry glass och druckit vin (typ en klunk) jag är som sagt ingen stordrickare när det gäller alkohol. men det är ju trevligt ibland (: vi kikade med ett halvöga på let's dance också. men jag missade vem som åkte ut.. någon som vet? (: dom bodde i en skitfin lägenhet. jag är svag för nybyggen.. och deras lägenhet var så fräsch! kul att komma hem till någon som har samma stil som en själv! ida gillar att ha ordning i sina skåp och vi kutade runt och öppnade alla skåp och garderober i hela lägenheten, haha. nu vet jag vad jag ska sysselsätta mig med när jag är ledig (; med först måste vi åka till ikea och shoppa burkar, lådor, korgar.. haha. kommer bli great.

alex släppte mig vid idas salong och hon färgade mina ögonfransar och vaxade mina ögonbryn. har aldrig haft snyggare ögonbryn :P meddelade ida att jag skulle komma tillbaka (; hon ville knappt ha några pengar. men hon fick iallafall mer än vad hon först sa.. man kan ju inte få lyxbehandlig gratis :D

jag ska röja upp i köket som vi inte hann innan vi slängde iväg oss till ida. ser ut som en bombnedslag. så det ska fixas. inge kul att vakna upp imorgon och röja då. jag är ändå inte trött (: jag glömde snitta tulpanerna innan vi åkte också.. så dom slokade ganska rejält när jag kom hem. haha :/ snittat dom nu och dom börjar resa sig upp igen. tur!

ska hoppa i mjukisdressen nu och ta det lugnt. fixa i köket och varva ner med topp hälsa. börjar bli lite trött nu.

puss&kram (:



ida och jag!




Kommentarer
Postat av: Johanna

jättefin bild vännen! :)

och ni verkar ha haft det toppen! kvällar med vänner är otroligt bra!



lycka till med köksfixet!



Puss&kram!!<3

2009-02-21 @ 00:17:54
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback