glitter i tvn

melodifestivalen är slut för denna kväll och jag sitter med världens pirr i magen. jag är glad att molly sandén gick vidare, hon ville sågärna och hon uppskattade det verkligen. (:

vi har det riktigt mysigt här hemma. har ätit god ostkaka med jordgubbssylt och grädde, druckit te och ätit frukt och godis. nu är jag mätt. ^^ vi ska sätta på en film och mysa vidare (: mamma sitter i fåtöljen och läser senaste topp hälsa. kul att hon gillar den också. jag älskar den :D så glad att jag började prenumerera på den. massa pepp, bra och tänkvärda saker, tips om hur man mår bätte, nyttig mat, träning och självkänsla. toppen (:

fick ett mejl av min lärare på nti engelskan. jag har fått mitt lösenord nu, så jag loggade in förut och kikade lite. allt står på engelska, men det såg relativts lätt ut. imorgon ska jag köpa gymkort och gå och träna, sen ska jag sätta mig och läsa igenom lite och förbereda mig inför fyra timmars plugg på måndag! spännande. längtat efter att det ska sätta igång. nu är jag på väg :D whiho.

hoppas ni har en underbar kväll. jag skriver mer senare (: är på riktigt blogghumör idag.. kanske ni märkt (:

puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback