Godmorgon Fredag! (:

hoppas ni har sovit jättegott? jag har sovit som en stock. lite trött dock, för jag somnade runt två.. läste i topp hälsa i går om att få bättre sömn.. en av knepen var att inte "förstöra" dygnsrytmen med sovmornar på helgerna..! jag som älskar att sova ut på helgen, hah. men som sagt.. jag har svårt att ställa om mig efter bara en natts sen sömn eller lång sovmorgon.. så det kanske är någonting att testa på (: upp runt halv nio varje dag kanske?! för jag vägrar gå upp halv åtta som jag gör när jag ska iväg.. lite vila måste man ju få ha på helgen (;

jag sitter och smuttar på mitt alldeles för varma te.. blev grönt idag också. och hör och häpna, utan socker! väntar på att mina två ägg ska bli klara.. sen när jag ätit frukost ska jag sminka mig och sen iväg till lyra.

det är mycket som händer idag. så jag hoppas att jag orkar med en liten myskväll när jag kommer hem (: och jag hoppas att jag hinner hem tills let's dance börjar. det har blivit en liten tradition på fredagar :D och sen blir det nog sängdax ganska tidigt.. skönt! (:

nu är nog äggen klara.. hoppas ni får en underbar fredag! SÅ skönt med helg! vad man uppskattar helgerna mer nu när man har saker att göra på dagarna!

vi hörs ikväll. jag är hemma runt halv åtta, åtta! puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad ska du hitta på för Alex imorron? Du hittar alltid på så bra saker så jag tar gärna tips:).

2009-02-13 @ 12:53:02
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback