hello sunshines!

hoppas ni mår bra idag? (: jag sitter i soffan och tittar på tv och äter en tallrik med naturell youghurt, linfrön och kanel. baby sover som en stock.. men jag ska nog väcka honom snart med frukost! jag har varit vaken sen ja, halv åtta. haha. det är bra att han sover ut. han behöver det.

tre ska jag möta upp familjen och sen är jag barvakt till två barn ikväll, emma och alex (: emma är 3 år och alex 1 år. så det blir nog en lugn kväll med läsning, mat, mys och lek! sen kommer alex och hämtar mig och sen åker vi hem och umgås och myser! vi har pratat i flera dagar om att spela sällskapsspel (: så det ska vi nog göra! och film, fika med te och massa gos i soffan! låter som en perfekt kväll. på onsdag är jag ledig! så skönt! fast jag ska plugga körkortsteori några timmar på dagen!

två timmar tills vi ska åka.. ska duscha, sminka mig och äta en mysig brunch med alex! (:

vi hörs senare. ta hand om er. puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Petra

Argh...man kan bli gälen på datorer ibland...



Skickade iväg ett mail till dig...men det hängde sig. Så jag skrev ett betydligt kortare mail...och det hängde sig...så i vrede tröck jag på skicka-knappen flertalet gånger... kanske jag nu lyckats mailbomba din mailbox...sorry i så fall...var inte precis meningen...(:



Ha en bra dag med barna!

2009-02-17 @ 13:43:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback