hopp i säng!

hoppas att ni mår toppen! (: jag är jättetrött och har varit det heela kvällen. ska bli så himla skönt att sova nu. ska lägga mig i sängen med mina vetetofflor som värmer fötterna så skönt och läsa nya topphälsa som kom idag! min absoluta favorittidning! (: lusläser varenda sida!

jag har suttit i soffan nu på kvällen och bara njutit av bourgie lampan. så himla himla nöjd med den! man kan tycka att det är mycket pengar.. men när den är här så, ja.. den var verkligen värd varenda krona! hellre att vi köper saker vi verkligen vill ha, och sparar lite.. än att bara köpa något tillfälligt.. (säger jag som har ett soffbord vi inte vill ha) men det skänkte dom ju bort till oss, haha (: nu kommer alla pengar gå till köket och jag räknade igår på att det kommer gå ihop tills augusti. hade varit så skönt att ha det renoverat tills min födelsedag i början av september! mm (: kommer bli så fint! vi kanske inte alls vill flytta sen, haha. fast det måste vi om vi ska få plats!

fått kontakt med en annan mamma också från grannar.. hon har en sex månaders bebis. hon behöver hjälp under mars månad 80 timmar. och jag får 100 kr i timmen. 8000 kr blir det va.. går direkt till kökssparandet. ska dit på fredag och hälsa på! men vi får se hur och vilka dagar hon behöver hjälp.. först går ju såklart familjen jag redan fått jobb hos och sen pluggandet såklart! när jag jobbar hos familjen som jag redan har jobb hos så kommer jag gå upp vid halv åtta, åka till lyra, plugga i fem timmar och sen åker jag till dagis och skola.. sen hem på kvällen (: kommer bli tufft att träffa alex mindre. men vi får gosa massa när vi väl ses! .. hjälp, hur ska det gå?! hmrf.. det är högst två dagar i veckan.. och det står vi nog ut med (; i hope!

nej, nu ska jag sluta svamla. skönt att jag duschade för någon timme sen.. det hade jag aldrig orkat nu ^^

sov så gott fina ni. svarar på resten av frågorna imorgon! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

gud, jag märker att jag borde bo i stockholm, det bara öser ju svar över dig! och här finns inga som behöver, haha! funderar på att sätta ut någon lapp på ica, gällande barnvakt och hundvakt, typ! se om någon nappar!





om du råkar ha dubbla exemplar av någon topphälsa, och vill bli av med den - så kan du ju alltid skicka till mig. haha! :p



vad ska ni göra med köket sen när ni har alla pengar?



8000 för 80 timmar, det är ju verkligen jättebra!

hur mycket kommer du få för den familjen du redan "har"? :)



sov gott sötnos!

puss&kram

2009-02-10 @ 23:12:45
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: P

Hej! Lite sent ute...är ju inte tisdagkväll nu precis. Men jag kom att fundera på en sak. Törs man fråga vilken antideppmedicin du åt? Jag fick nämligen en men jag blev så himla konstig och kände inte igen mig. Mådde piss fast jag tog den bar några dar. Tycker de där känns så väldigt läskiga...slipper helst...

2009-02-11 @ 10:38:37
Postat av: Frida

Tyvärr är det sånt man får räkna med när båda jobbar. Min sambo reste mycket förr så då var det bara att träffas på helgen. Men då var jag ofta tvungen att plugga så det blev inte mycket mys. Däremot tror jag att relationen kan bli bättre om man inte är tillsammans så mycket. Det blir så mycket mer intensivt när man då väl är tillsammans.



Lycka till med plugget!

2009-02-11 @ 15:07:48
URL: http://fridaskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback