Hungrig

hej allihopa! hoppas att ni har sovit gott? (: jag somnade som en stock igår, vi struntade i filmen och satt och fikade i soffan med massa tända ljus och uppkrypna i soffan utan tv, utan musik, utan dator, bara vi, nära varandra. och det var så mycket bättre än en film kan jag meddela (:

jag ska snart göra frukost. har varit vaken i en timme nu. men jag väntar på att alexander ska vakna. jag ska väcka honom om en halvtimme med frukost. sen ska vi åka till lyra och ha möte om ekonomi. jag hade köpberoende ett tag under min sjukskrivning och vissa månader shoppade jag för över 20.000 kr.. och hur det gick ihop kan jag inte svara på?! krediter osv antar jag. som nu är avbetalade som tur är. och beteéndet är som borspolat.nu får jag en kick av att spara pengarna. och om jag väl handlar någonting så är det väldigt igenomtänkt (: är riktigt stolt över mig själv att jag lyckades ta mig ur det där. för det är som en drog. vi går på mötena för att jag inte ska få "återfall" och ja, lära sig mer om ekonomi helt enkelt (: har egentligen inte alls lust att gå, kan känna att det är lite onödigt.. med tanke på att allt är bra och har varit det i över två år. var inställd på att vara hemma nu på dagen. men det ska bli skönt med lite frisk luft! (:

ikväll kommer helena, det ska bli skitmysigt! längtat efter idag. både hon och jag behöver nog en varm kram. det ska bli mysigt med tjejkväll. prata om allt och inget och titta på film i soffan med pyjamas! jag röstar på att vi köper lite godis. även fast det är mitt i veckan. det är inte alltid man får besök av sin bästa vän. så vi gör ett undantag (;

ska börja med frukost nu. magen skriiiiker efter mat! hoppas eran dag blir jättemysig! jag skriver mer sen när vi kommer hem. puss&kram (:




Kommentarer
Postat av: Johanna

gud vad duktig du är som kommit ur det, och vänt det till raka motsatsen! verkligen hur duktigt och starkt som helst!! :)



tjejkväll lät mysigt, jag ska till en vän och träffa de tjejer som umgicks mest i klassen. så, det blir vi 4 och te! ;*



Puss darling!!

2009-02-05 @ 11:49:40
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Sofai

Hej tjejen! Då ska jag nog ta och beställa en Bourgie jag med...såg att de skulle höja priset på den hos Kartell. Sängborden har vi köpt på Ilva! Ringde du och beställde lampan eller kan man skicka mail? Kram

2009-02-05 @ 19:22:41
URL: http://fiabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback