kalender

sitter och försöker fylla i min kalender. den kommande veckan är smockad med saker! varje dag. hur jag ska hinna med? det visar sig (: för allt går bara man vill.

måndag - möte med studievägledaren på lyra 10 - ? ev. fika med la (hör av mig under morgonen gumman, kan du mejla ditt nr?) alex hämtar upp mig så vi kan åka till syaffären och handla lite stuff till gardinerna. hem till mamma och sy våra gardiner och äta middag (:

tisdag - lyra 10 - 12, hem och städa och laga mat, vid 18.00 kommer ellinore alexs syster på middag och film (: myskväll!

onsdag - träffa studievägledaren på komvux och planera den kommande studieterminen kl 10:45, alex har också möte med samma tiden efter mig (: åka till stan och möta tessan och fika vid halv fyra. hem och gå till en tjej om ev. barnpassning någon dag i veckan kl 17:30. hem och äta middag med älsklingen och sen åka till en annan familj om ev. barnpassning någon dag i veckan.. hem och viiila.

torsdag - lyra 10 - 15 hem efter det och fixa middag och umgås med älskling innan han åker till jobbet ): sen kommer helena hit på tjejkväll och sover här! MYS!

fredag - min helg börjar, eller inte. ska plugga engelska hela helgen! haha.

kul va (: jag älskar att ha mycket att göra! dock tror jag att jag ska ändra tiden med den sista familjen.. eller ev. avboka helt.. dom bor åt shottahejtii.. och det känns inte som en bra idé för att bara åka och lämna på en träning.. hrm. jag måste bli bättre på att säga nej. gah. återkommer om det. men sjukt roligt med så mycket svar. timlönen för en barnvakt ligger mellan 85 och 120 kr i timmen.. sjukt bra. och att man älskar barn gör ju inte saken sämre (:

nu är vi så gott som klara här hemma. vilket slit. jag skäämms, men jag går fort. runt i min pyjamas. haha (: snyggt va! och jag som lovade mig själv att aldrig "tappa" mitt yttre när vi gifte oss, tji där fick jag ;D fast idag har det varit annorlunda ju (;

ska fota och sen ska jag hoppa in i duschen! känner mig ganska äcklig måste jag erkänna. film och mys i soffan med te och mackor blir det sen! riktigt efterlängtat :D sen ska vi sova! jag ska upp imorgon vid halv åtta (:

hoppas allt är toppen med er alla?! (: ha en supermysig kväll. hörs sen med bilder. men bli inte arg om jag inte orkar. då kommer dom imorgon! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh skönt med lite fullspäckade dagar, då känner man liksom av att man lever! :D



det ska bli himla spännande att se bilder :D men självklart blir man inte arg om bilderna dröjer till imorgon, toka ;



vad blir det för film ikväll nu då? ;




puss!

2009-02-01 @ 21:43:48
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Ser fram emot bilderna! :) Ha det fint!

2009-02-01 @ 21:44:32
URL: http://femtioniokvadrat.blogg.se/
Postat av: Johanna

ja men eller hur, och så dra in den kalla luften i näsan och le åt att allting faktiskt är väldigt fint!



ja, dagen har verkligen varit jättejättefin. en av de bättre på länge. jag är för en gångs skull riktigt pepp på allt nu på kvällskvisten, och det är en väldigt skön känsla. <b>det är väl klart(!!!!) att jag kommer få ett jobb! varför oroar jag mig så?!</b>- med rätt inställning kommer ju allt lösa sig! jag hoppas inställningen jag har nu stannar en evighet!



tack fina du, såna ord blir jag så otroligt glad för. verkligen! <3!



åh ja, jag vill verkligen höra vad du tycker om den :)



Puss&kram!!

2009-02-01 @ 22:15:03
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback