måndag!

hoppas att ni har sovit jättegott i natt. jag vaknade av alex som inte kunde sova runt sex, sen låg vi och pratade och halvsov tills klockan ringde halv nio. lite trötta är vi ju, kan jag erkänna :P vi sitter och äter frukost just nu.. och jag är så social och har tagit ut datorn hit ut i köket.. fast han sitter och pysslar med sitt och skriver upp sina mål osv (: skönt att ha en överblick.

ska snart hoppa in i duschsen och tvätta håret. sen föna det, sminka mig och klä på mig. alex kör mig till bussen. jag måste köpa busskort idag också. har åkt på remsa de senaste dagarna, men nu måste jag ^^

det är lite mycket just nu och bloggen kommer tyvärr lite i kläm. men jag lovar att uppdatera senare ikväll. kommer hem efter lyra och plugg runt tre, sen ikväll igen runt halv åtta. så vi hörs senare.

hoppas att ni får en fantastiskt fin dag allihopa (: ta hand om er! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Anna - Starwoman

Hej raring, hoppas att du har en bra dag. Känner precis som du att det är mycket just nu, så bloggen blir lidande, så en fika är svårt att få till just nu, men vi får ta det längre fram helt enkelt när det lugnat ner sig. Känner att jag vill att det ska vara en kul grej och inte kännas som "jobbigt" bara för att man vet att man har en massa arbete som hopar sig =) Största kramen!

2009-02-16 @ 13:46:35
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Josefine

Ha en bra dag du också!

2009-02-16 @ 13:56:27
URL: http://blaeld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback