mysig kväll

har verkligen tagit det lugnt nu på kvällen.. precis som jag ville (: har suttit i sköna fåtöljen och haft laptopen i knät och haft let's dance i bakgrunden. tog en skön lång varm dusch och tvättade håret, smorde in mig och satte på mig en nytvättad pyjamas! så skönt (: bäddade rent i sängen och tände läslampan. jag är påväg i säng och det ska bli såå himla skönt!

imorgon kommer jag nog gå upp runt nio, tio och efter en mysig frukost med älsklingen åker vi till farsta. jag ska köpa lite nya lösteer och lite gulliga saker till baby (: vi bestämde att vi bara skulle köpa något smått, bara för att. bara för att det är alla hjärtans dag! riktigt nyfiken på vad jag får :D och ännu mer nyfiken på vad jag ska köpa till honom. haha. det visar sig. får klura lite.. har några ideér (:

det tar ett tag att komma i säng.. borsta tänderna, släcka alla ljus och lampor överallt och säga god natt till kissarna. sen ska jag gosa ner mig i sängen och läsa! gud så skönt. kan verkligen slappna av när jag vet att jag kan sova lite längre imorgon. helt underbart med sovmorgon! :D

hoppas ni sover jättegott. det kommer jag garanterat göra. som en stock! puss&kram!



jag och min luci <3



Kommentarer
Postat av: Jennica med vit inredning

Det lät inte så skönt med kant vid handlederna! Men kommer inte köpa nån hur eller hur, är alldeles för snål för att lägga pengar på "sånt där" ;)

kram

2009-02-14 @ 03:00:26
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback