mysig kväll

vi har haft en jättemysig och rolig kväll. skrattat massa och ätitr gott (: tittat på august rush (johanna, den var skitmysig, tack för tipset gumman) (: och nu är älsklingen och han syster på väg hem till henne. alex kör henne, sen kommer han hem om ca en timme. men jag ska försöka komma i säng och läsa innan (:

just nu sitter jag i divanen och har datorn i knät. tvn är på och på bordet står det massa levande ljus. jag börjar verkligen bli nöjd med vardagsrummet nu. det blev ett helt annat rum bara genom att lägga in valnötsgolvet och sätta upp vita gardiner  (: blev så himla bra! måste fota så ni får se sen.

idag blev jag hembjuden på middag hos familjen jag ska jobba hos. två dagar i veckan! hon var så himla gullig mamman när hon ringde mig idag. och allt känns så himla bra! hon har tre små som jag ska ansvara för. lilleman på 1.5 år, en mellantjej på tre år och en tjej på sju år. ska bli riktigt roligt! jag ska hämta dom på dagis och skola, gå hem med dom och laga middag åt dom. leka, bada, mysa och läsa sagor. sen kommer pappan hem runt sju och då åker jag hem (: två dagar i veckan. mellan 16 och 19. och det blir perfekt då jag pluggar på dagarna mellan 10-15 sen åker jag direkt dom dagarna till dagis och skola. och det är inte en dålig timlön om man säger så. nu kommer jag kunna lägga undan nästan åtta tusen helt själv när allt som jag ska betala är betalat. känns hur underbart som helst. kanske inte jättemycket, men mycket för mig som inte ens har ett "riktigt jobb" jag är riktigt glad. det jag är gladast för är att familjen är så underbar. mamman skämtade, skrattade och fånade sig.. hon kommer från småland och har världens gulligaste dialekt :D så på lördag hämtar hon och barnen upp mig runt tio och sen åker vi och tittar vart dagis och skola ligger och sen middag hemma hos dom som sagt (: jag har fått 19 mejl och telefonen har gått varm. jag trodde verkligen ingen skulle höra av sig.. jag la ju upp annonsen bara för att testa. och när man minst anar det.. åh, det ska bli så himla mysigt att få vara med dom (: längtar!

jag ska faktiskt borsta tänderna och hoppa i säng. vill vara pigg imorgon! ska till komvux och prata om kommande studietermin och då vill jag vara pigg och utvilad. ska läsa lite i en GI hälsa tidning och jag kan nästan svära på att jag inte kan somna innan baby är tillbaka hem.. (:

hoppas ni sover gott. det kommer jag göra! så trött nu! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh vad glad jag blev att du gillade den! :)



och gud vad roligt, med familjen! det är ju jättebra! här i örebro fanns som sagt 3 annonser liggande, och typ, tredubbla antalet på folk som erbjöd sin hjälp. kändes direkt att, örebro inte är så himla stort :P får sätta upp lappar inne på ica istället. se om någon nappar!



barn är ju så söta, speciellt när de är små, haha! :)



det ska bli kul att se vardagsrummet sen :D



sov gott sweet, puss & kram!

2009-02-04 @ 00:25:42
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback