Nu åker jag till "jobbet"

nu ska jag snart gå ner och möta sarah, sen åker vi och hämtar tre busfrön på dagis och i skolan. ska bli jätteroligt. men just nu sitter mina nerver på utsidan kan jag meddela :D mest skraj över att dom ska tycka att jag är tråkig.. men varför skulle dom det? jag är ju inte tråkig.. säger folk omkring mig iallafall, haha!

valde bekväma kläder. min favorittröja just nu. det är viktigt att känna sig bekväm.. annars kan man inte koncentrera sig på att vara sig själv.. prövade ett par allt för obekväma jeans innan.. dom åkte av och på åkte ett par halvbaggy jeans från hm. (:

så här ser jag ut iallafall.



ser ut som 15 år. det har jag typ alltid gjort. många som höjer på ögonbrynen när jag säger att jag fyller 24 i år.. mamma ser också ung ut. så det är väl därför (: hon fick visa legg på systemet för några år sen.. och hon är 40. haha (:

ha nu en underbar dag! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

lycka till gumman!



puss&kram

2009-02-09 @ 15:48:28
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Petra igen

Ok, det bli inlägg X 2 idag. Är inte jätteduktig på att lägga in kommentarer, läser mest. Sist jag kommenterade frågade jag om en fin tröja som du hade, vilket jag också tänkte göra nu... Jag älskar randigt så därför måste jag passa på att fråga var den där supersöta randiga tröjan kommer ifrån! ( :

Ha en bra dag! Petra

2009-02-09 @ 16:32:16
Postat av: Pinar

Åh Fanny jag har en likadan tröja som dig :D Har den svartvita också ^^ Pusss

2009-02-09 @ 17:01:45
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Madde

hej igen, såg att jag missat flera frågor från dig på bloggen men bättre sent än aldrig väl? ;) mattan har jag köpt på jobbet (Stalands möbler) och heter safir, en skön matta som är lätt att hålla ren :) bodet är redan sålt, hade det bara nån dag - jag tyckte det var för högt i förhållande till soffan :)

2009-02-09 @ 17:10:56
URL: http://alskadehem.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Haha, vi har samma "problem" i våran släkt. Mamma som är 53 får ofta höra att hon måste vara runt 30-35 och min mormor är över 80 men ser ut som 65. Tur för dem, kanske inte lika kul för mig att vara 25 o få visa legg på krogen :P Fast det är nog mest för att jag är kort med, men inte roligare för det hihi. kram

2009-02-09 @ 19:13:18
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

O tack för förskottsgrattiset hihi :)

2009-02-09 @ 19:14:25
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback