propp mätt

har precis ätit en riktigt god middag. blev förvånad över hur god den var.. jamenar, en macka?! :D den måste ni testa! här hittar ni recpeptet (:

jag ska plocka in all mat vi var och handlade på coop nyss. det blev mycket frukt och grönt den här veckan, precis som vi ville (: nyttigt! nu har jag massa frukt att äta ikväll. kanske får mig att skippa rota i skafferiet efter något att äta på.. vilket slutar farligt! (kexchocklad igår tex) fyfarao. frukt är bättre. får bara ont i magen av massa sött.

idag har jag mest pluggat körkortsteori. det är riktigt roligt och jag läser varje ord med intresse! och när vi är ute och kör så pratar vi alltid om regler och vägmärken osv. haha. jag är helt lyrisk! det ska bli så himla roligt att ta körkort! längtar riktigt mycket! då kommer jag kunna åka iväg när alex inte är hemma också (: kan jag ju nu med.. men att åka buss till ikea och släpa hem massa saker är ju ingekul. nej. buss är kul att åka.. jag lyssnar alltid på musik och funderar på massa saker. har tid att tänka på allt och inget. men inget går nog upp till att ha körkort och bil. och för att jag inte röker ska jag få en bil av min morfar. det ska vara en liten bil, men ändå säker.. fast kombi (måste ju tänka långsiktigt med barn osv) sen bensinsnål och snygg. jag tänker direkt på en volvo v50.. ända med den som är dumt är att den känns klaustrofobisk och plastig inuti.. och volvo drar rejält mycket i bensin.. så ja, jag vet inte. får spana :D men en ny bil ska det vara iallafall. vill ha en säker bil. inte en gammal skrothög. ett par år gammal gör inget! men bara det inte är någon som man behöver vara rädd för att åka i om man krockar. jaja. nog om det. först körkortet! tänkte läsa in nästa kapitell också.. det var på ca 30 sidor.. men jag läser varje sida ca 3 ggr. och sen går jag tillbaka och kollar extra noga innan jag går till nästa kapitell.

klockan 20.00 börjar arga snickaren och då ska jag sitta i soffan med en kopp te, tända ljus och bara mysa! jag gillar det programmet! (:

ska plocka in i kyl, frys och skafferi nu. sen ska jag ju fota och visa vad vi äter också.. kommer senare! (:

ha en jättemysig kväll. vi hörs senare. puss&kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback