sophie zelmani

jag har återfunnit min högstadieföräldskelse. sophie zelmani. hennes musik får mig att leva, må bra, gråta, skratta, le, känna efter, leta lång därinne och finna lycka. alla hennes låtar.. jag har dom alla i huvudet. nu är jag happy happy att jag fann henne igen. vad skulle man göra utan spotify?! i don't know really..! var tvungen att spela massa låtar nu. förlåt mig grannar. men ni förstår va?! ^^ och att alla hennes låtar innehåller gitarrspel gör ju inte saken sämre. åh! hennes bästa låtar är nog.. always you och stand by.

har precis bäddat rent i sängen. och ska försöka att komma i säng. men ikväll är det en sån där kväll som jag skulle kunna blogga i evigheter.. varför kan det inte vara utspritt? för vissa dagar vill jag inte alls skriva.. och nu en sån här dag. hm. jag funderade ett tag på att skriva upp i ett block när jag kom på någonting jag ville blogga om.. men det kändes lite för bloggnördigt. det är ju bara en blogg trotts allt. gah.. det har blivit en stor del av vardagen ju. tänk om man bloggar tills man dör..

imorgon skulle jag träffat familjen jag ska jobba hos. men den äldsta har spenderat sju timmar på akuten, så det blir på måndag istället. som tur var var det inget farligt. skönt det! så glad att vi fick sån bra kontakt på en gång. vilka fina människor det finns! (:

så morgondagen är ännu oplanerad. om jag får gissa så händer det inte mycket speciellt för min del. förutom att vi ska åka och handla kulla lampan på em. sen ska jag väl hem och njuta av den (: laga god lördagsmiddag.. någonting med fläskfilé. ruggigt sugen på hasselbackspotatis. sålänge det är sötpotatis är det inte så högt GI värde.. så det får det nog bli. mumsi. och en stor färgglad sallad till det. låter gott! (: sen får vi se vad jag hittar på.. tänk om jag hade körkort.. då hade jag nog åkt till ikea och spanat. påtal om det så pluggade jag teori nu på kvällen. känns så skönt att ta tag i det! och nu har jag ju en månad på mig tills engelska kursen startar. så varför vänta?! (: det är en sak jag lärt mig.. vill man göra någonting, ska man ta tag i det på en gång.. annars blir det ju aldrig av. "åh, jag måste göra det och det.." jamen gör det NU då (:

det blir nog ganska mycket av sophie zelmani framöver.. hon har släppt femton album såg jag nu. häärligt! hoppas alexander är lika kär i hennes musik som jag är. vi brukar ha likadan musiksmak så det tror jag!

gud vad jag babblar. förlåt. ska vara tyst nu och sova. eller snart.. är helt uppe i varv. nu ska jag bädda klart i sängen, puffa alla kuddarna och välja tidning som jag ska läsa i innan jag somnar gott!

sov gott fina ni. vi ses imorgon! puss&godnatt.



sophie zelmani



Kommentarer
Postat av: Johanna

haha åh, vad söt du är! jag tycker om när du babblar! <3!

2009-02-07 @ 11:19:00
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback