tjejkväll

vi kom precis hem från en mysig promenad i vinterkvällen. gatulamporna skiner så vackert och snöflingorna dalade ner sakta sakta. älskar verkligen snön. även fast jag längtar tills det blir lite varmare, så njuter jag för fullt. vi gick och åt på restaurang. blev kött, pommes och beasås, sallad och dricka. riktigt gott. men man blir så slö av fet mat. min nyttiga GI mat gick inte hem hos damen :P så vi struntade i att laga det och gick och åt där istället. nu är vi hema igen och ska hälla upp massa smågodis i skålar, krypa upp i soffan med pyjamas, tända ljus och ha filmmaraton. har massa bra filmer :D tror vi börjar med "another cinderella story" verkar riktigt mysig! (:

mötet på lyra gick riktigt bra! man får ut en hel del av att gå där och jag har verkligen utvecklats i mig själv och tillsammans med alexander under de här månaderna. vi fick göra massa övningar, tänka på framtiden, prata om framtiden, om ekonomin, ligga på en skön matta nära varandra och hålla varandra i handen under varsinn filt och blunda, lyssna på musik och bara vara där. närvarande. vi blir och är otroligt starka tillsammans! och jag älskar det! älskar att vara den jag är och att ha dig brevid mig älskling!

nu ska vi kolla på film och mysa ordentligt! (: hoppas ni får en jättemysig kväll! puss&kram!



hahah, ett väääldigt gamalt kort på oss. vi har kännt varandra ett tag om man säger så :D




Kommentarer
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Vad söööta ni är i era rosa dräkter =) Hoppas du har en skön kväll! Kram, Anna

2009-02-05 @ 21:20:03
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Johanna

åh, ja det är verkligen jätteskönt att få lite saker fixade! har ju i nuläget bara ett eluttag med tre i rummet liksom, nu får jag plötsligt tre till uttag utplacerade liksom. underbart. OCH belysning i garderoberna. Jisses, jag blir ju fullkomligt bortskämd :D



Ni verkar haft en mysig dag och kväll! :D



Puss&kram!!

2009-02-05 @ 22:54:01
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jättefint kort! Jag har mailat killen nu...hoppas att det finns en lampa kvar till mig!! Ilva har en massa fint! Vi har bara 3 km dit :) Du får komma ner en sväng till Malmö och köpa allt du vill!! :)

2009-02-05 @ 23:04:45
URL: http://fiabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback