trött, mätt och lycklig!

ville blogga lite innan jag stänger ner här. har borstat tänderna och det ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig nu! (: vi har haft en jättetrevlig kväll. vi tittade på bolt! den var roligare än vad jag trodde att den skulle var och det blev många härliga skratt!

fick en kommentar av en läsare om att vi lurat ikea på kulla lampan.. måste bara fråga dig vart du fick ifrån att vi inte sagt något till ikea? skrev jag "att nu har vi lurat ikea på massa pengar.."? vi berättade som det var. och dom har fått in fler sånna lampor med fel höjd.. alltså 21 cm högre än vad den lampan ska vara. vi hade ju inget kvitto på lampan och kunde lika gärna ha köpt den på fyndet för 150 kr. och ärlighet varar längst, eller hur? så varför ljuga tänkte vi? samma lampa och den är från ikea. sen var det upp till dom om dom ville ge oss en ny lampa, och dom valde utan diskution att ge oss en ny. och det tackar vi såklart för! det var inga som helst fel annars på lampan vi hade, förutom höjden. och det är inte vårat fel.. utan ikeas tillverkare (: hoppas du inte tog åt dig för mycket nu.. ville bara förklara hur saken låg till, kanske inte var övertydlig med det innan.. men nu vet du (: sen skriver du också att jag hellre skulle sälja den vidare på blocket.. och istället för att lura ikea, lura en annan person..? det känns ju inte helt okej..! hm. jaja.

hur som haver, imorgon köper alex ut en ny lampa, som är i rätt höjd! och det ska bli kul att få hem den. har saknat den här ikväll (;

imorgon är det vardag igen! måndag! jag ska upp vid halv åtta, duscha, äta frukost, klä på mig och sminka mig. sen åker jag med bussen till lyra och pluggar! ska ta med mig matlåda också, så åker jag hem sen runt två tiden (: umgås med baby en stund innan jag ska hem till lilltjejen saga som jag ska vara barnvakt till! fast imorgon ska jag bara äta middag där och bekanta mig med henne (och hennes föräldrar) stannar till sju tiden och sen hem och ha myskväll med älskling! <3 riktigt mysigt att få komma hem efter en hel dag med massa att göra och bara mysa järnet :D längtar redan!

på tisdag ska jag jobba tre timmar på kvällen. fast till familjen med tre barn. det är mycket förändringar nu.. men det fungerar riktigt bra och det är jag jätteglad för! plugg, körkort, jobba.. låter som en bra start (:

jag ska kika mejlen och lite bloggar, sen hoppa i säng! får se om jag får med mig baby, men det tror jag, han ska också upp imorgon med mig (: mysigt att få äta frukost med honom. mys. sen kör han mig till bussen innan han åker till sina föräldrar och hämtar sin lillasyster.. dom ska iväg och köpa dator till henne. har hört att hon vill ha en vit! så fint (:

nej, nu blir det snart sängdax! hoppas ni sover jättegott sen! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh, men du, jag har varit lika dålig jag på att skriva! har varit mycket nu, några dagar. :)



jag har promenerat med en vän, fotat lite och så. fotade även lagfoto till ett volleybollag :D mitt första "uppdrag" inom foto, haha.



jag har sett the Notebook, before sunrise och before sunset - de tre är helt otroliga! helt underbara verkligen :) men de övriga har jag inte sett. Ps I love you avvaktar jag med bara för att jag nyss läst boken, som var helt underbar..



sov gott vännen, puss & kram <3<3<3!!

2009-02-15 @ 23:01:30
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Hej! Tack för svaret på min kritik, Som du säger ärlighet varar alltid längst och skönt att ni sa som det var till Ikea. Jag är nöjd med svaret. Tyvärr finns det ju folk som gärna lurar butiker och lämnar tillbaka begagnade saker och får tillgodokvitton för sin egen vinnings skull, skönt att inte ni är sådana. Och jag menade naturligtvis inte att ni skulle lura någon annan om ni sålde den på Blocket, då hade ni ju också kunnat säga som det var till den som hade köpt lampan. Jag är i alla fall medveten när jag handlar på Blocket att det mesta som säljs där inte är i nyskick. Hoppas att det blir fint med den nya lampan och att ni är nöjda :)

2009-02-15 @ 23:01:49
Postat av: fanny

rebecka: va bra att du blev nöjd med svaret :) självklart förstår jag också att det man köper på blocket inte alltid är i bra skick.. men den här lampan var fläckfri, förutom höjden då. precis, ärlighet varar längst! :) jag hoppas också att det blir fint. vem vet, det kanske ser jättekonstigt ut nu med en lägre :D kram

2009-02-15 @ 23:18:22
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback