underbar dag och kväll

hoppas ni också har haft en jättemysig alla-hjärtans-dag idag! jag och baby har haft det supermysigt! (: twilight var en film som fick mig att må bra och den fängslade verkligen. helt underbar! längtar riktigt mycket tills nästa film kommer. tror det är tre filmer, precis som det är tre böcker.. jag ska få låna alla tre av alexs syster. längtar!

vi åt jättegod middag. min "present" till alex var förrätten. det blev ostbricka med milano skinka och brieost, vindruvor, 70% mörk lindh chocklad, kex, pommac i champangeflaska och ett gulligt kort. han blev jätteglad. och jag med för mina fina blommor! sötnos (: vi satt länge med tända ljus och åt ostar, kex, vindruvor osv. skålade och hade det mysigt! sen började vi med varmrätten, lövbiff i senapssås med ris. gott! och sen till efterätt kokade äppeltärningar i kanel och kardemumma, upplagda i höga glas med naturell yoghurt, valnötter och ringlad honung över. riktigt gott, men gud va mätta vi var. phu! (:

poppade popcorne och tog med oss till bion! så mycket godare med hemma poppade i kastrull (: sen åkte vi iväg! så mycket folk på bion! eller ja utanför i kön till biljetterna.. så vi missade några minuter i början! men det gjorde inget.

och nu är vi hemma. jag ska tvätta av sminket och krypa ner i sängen med världens bästa alexander. jag är så lycklig. så glad, lycklig över att han är min. min alldeles egen alexander <3

imorgon ska vi sätta upp vita listerna i vardagsrummet. kommer bli fint! sen på kvällen kommer amie och sebbe på filmkväll. längesen vi sågs nu! så det ska bli jättekul (:

nej, nu måste vi sova. börjar bli trötta! förlåt för dålig uppdatering idag. men är det någon dag som man ska ha datorn avstängd, ja, då är det ju idag. på alla hjärtans dag! (:

puss&kram, sov så gott alla prinsar och prinsessor!



så fina blommor som jag fick av älsklingen!



dukning i rosa och rött med iittala vinglasen!



vi hade en jättemysig middag tillsammans, njöt verkligen av att ha varandra nära. tack älskling för ikväll <3



riktigt god efterätt! mums!



haha, en riktigt smaskig puss (:

nu - mysa med baby och sova!



Kommentarer
Postat av: Johanna

ni verkar ha haft det helt underbart vännen! vad glad jag blir <3!



PUSS&KRAM <3!

2009-02-15 @ 02:18:18
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

sötnosar! ni verkar ha haft en underbart mysig kärleksdag =) fast, alla dagar är ju fyllda av kärlek hos er hihi!



puss o kram

2009-02-15 @ 11:42:11
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Emma

Heeej gumman..Vilen mysig dag ni fick...Ialf av de man kan se hära fniss Vi såg oxå Twilight. Såg ni den på Heron City igår eller? Vi satt i Salong 13 =) Vore kul om vi satt på samma bio o samma film skratt de va ju sjukt mycket folk till kassan vid popconen o allting. Vi ställde oss redan typ kl. 18.00 Filmen började ju 18.30. Fast ni kanske inte ens såg filmen just den tiden =) men men. Hoppas allting är bra med er annars. o hälsa Alle.. Ha de bäst puss o kram Emma

2009-02-15 @ 14:34:03
URL: http://mammatilltwo.blogg.se/
Postat av: jessi

vilka mysiga bilder, fin alla hjärtans kväll ni hade!



2009-02-15 @ 21:38:46
URL: http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback