Underbar dag!

jag vaknade med ett strålande humör, har gått och kvittrat och sjungit sen jag steg upp. haha (: idag kommer det bli en bra dag! älsklingen gör frukost och jag kollar mejlen osv. vi ska båda iväg till komvux och prata med en studievägledare. han om sitt och jag och mitt. känns så skönt att allt rör på sig! och jag är riktigt riktigt peppad!

tänk på mindre än två år har vi:

förlovat oss
gift oss
köpt bostadsrätt
köpt en helt ny bil
vi har varit i thailand två ggr

och nu tar vi tag i pluggandet också. för det var som vi pratade om igår när ellinore var här. utan en utbildning kan man få jobb, men man kan aldrig klättra lika högt i lön som dom med utbildning.

vi har mål. vi ska bo i ett egendesignat hus innan trettio. ha två barn, utbildningar och bra betalda jobb! på mindre än två år har jag kommit så långt så jag tvivlar inte en sekund på att vi inte kommer ta oss dit vi vill.

jag och alexander är otroligt stabila tillsammans. och det är det viktigaste för att kunna bygga allt det här. jag är så glad att vi är varandras. det kunde inte bli bättre (:

nu är frukosten klar! vi hörs mer sen (: hoppas ni får en jättebra dag! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh! jag blir så glad av dina inlägg! du är så bra, NI är så bra!!!



jag kollade lite i arkivet igår. bland annat på bröllopet och på thailandbilder - allt såg så fullkomligt underbart ut! ni var otroligt vackra, och ni såg ut att ha det fullkomligt underbart i thailand.



jag vill inget hellre än att åka dit, helst nu...! om bara pengarna fanns.. ^^



ha en underbar dag!

puss&kram!

2009-02-04 @ 09:39:03
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback