Underbara måndag!

solen strålar utan för och himlen är klarblå. vilken underbar start på veckan! (: jag älskar måndagar! fredagar och måndagar är dom bästa dagarna enligt mig. fredagar för att man har en mysig helg framför sig och måndagar för att det är en hel vecka fylld med aktiviteter och saker att göra! (: och jag gillar att ha saker att göra! den här veckan börjar jag tex att jobba! ska bli riktigt roligt! även fast jag är en gnutta nervös. men det är ju helt normalt att vara!

jag har suttit i över en timme och ätit frukost. bara tagit det lugnt och druckit mitt te, haft tända ljus och ätit massa gott. en hel graipfruit fick jag i mig! och mackor! (: älsklingen kom upp ett tag också och höll mig sällskap så jag fick krama & pussa massa på honom!

har suttit och läst reklamen som kom nyss. och bläddrat lite i en bok som jag läser. "vem är det som bestämmer över ditt liv" en riktigt bra bok. läser vissa kapitel om och om igen för att bli peppad. sånt är viktigt! (:

funderar på vad jag ska ha på mig idag. en propfull garderob, men noll fantasi idag känner jag.. de senaste dagarna har jag mest myst runt i mjukisbrallor. och det känns inte helt okej när man ska på middag hos människor man aldrig träffat innan ;D kanske leggings och en stickad klänning.. ska rota lite sen. först blir det en skön dusch och fixa till mig!

bäst att jag sätter igång nu! klockan är ganska mycket!

vet inte när jag kommer hem ikväll. men var så säkra på att jag uppdaterar då! (: puss&kram och ha en underbar måndag allihopa!



jag och min älskade adolf <3



Kommentarer
Postat av: tessan

Varsågod :)

Jo jag önskar att jag kunde säga upp det men jag har ju bindningstid på 12 mån och det är inte det lättaste att säga upp det. Jag försökte en gång innan men det funkade inte. Får helt enkelt stå ut med comhem ett bra tag till, i allafall tills bindningstiden går ut! sen får vi se.

Det var inte mycket pengar det inte :)

Ni har alltid tur! haha :D



Föresten, kunde ni komma på middag den 18:e? för vi pratade ju om det. det är på en onsdag, men du sa att du kanske jobbade då och kanske inte kunde fem tiden. Eller hur var det?



Saknar dig my sunshine!

puss puss<3

2009-02-09 @ 14:06:51
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Vilken härlig bild!

2009-02-09 @ 19:16:42
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback