UNDERBART!

gud va skönt, nu är HELA lägenheten storstädad. vi har verkligen städat effektivt. vi är som små arbetsmyror och jag hinner knappt blinka, haha. det märker man genom att jag blir torr i ögonen och blir röd på ett ställe. har för mycket att titta på = glömmer bort att blinka ofta = torr i ögonen = röd fläck! haha (: så det kan gå. sitter och blinkar för fullt nu. hatar att vara torr i ögonen. hua.

jag tog mig i kragen och gjorde en sak som jag läänge velat om fram och tillbaka. jag rensade bland mina inredningstidningar. gaad. men vet ni? det känns så jävla skönt. ha mer plats. luftigare och ja, nu har jag bara mina favoriter kvar; topp hälsa, plaza interiör, elle mat och vin och några enstaka som det finns mycket som jag gillar (: resten la jag ner i en pappåse och skrev en lapp på "till världens bästa svärmor! ps. har fler i källaren.. intresserad?" alex lämnar av allt hos dom innan han åker till jobbet. perfekt att dom kommer till användning! då känns det genast mycket lättare :D

jag har rensat i skåp och lådor, slängt, slängt och slängt massa skit, papper, kvitton och ja, nu är det luftigt och så fint (: sen har jag skrivit upp allt i skafferiet som ska få nya burkar! det blir sånna här. med ettiketter på. som jag har fixat på alla kryddburkar också (: kommer bli fint! sen ska vi köpa sånna här för att förvara massa saker i. inne i vårat vita sideboard i hallen är det KAOS. allt är bara intryckt, så allt ska organiseras och ordnas upp. härligt!

nu ska jag börja laga middag. det blir grillad kyckling med fetaostsallad. mums! (:

vi hörs senare. puss&kram!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback