Valnötsgolvet!

jag orkade, haha (: vi har precis fikat mackor och te i vårat superfina vardagsrum. det är ju inte klart ännu, men ett steg närmare klart iallafall, känns helt jäkla underbart (: vi fastnade framför en film på tv. holiday. älskar den filmen och man får alltid en myskänsla i hela kroppen!

här kommer iallafall bilder.



den här är taget utan blixt så soffan ser brun ut.. det är det inte (: längtar tills vi hittar ett annat soffbord och en matta ska dit också (: listerna ska dit imorgon!



imorgon åker julgardinerna ner och upp ska fina tjocka maffiga gardiner! (:



det bästa av allt tror jag nästan är att dvdn och förstärkaren är gömda i tv bänken och att vi endast har en sladd som är synlig (den svarta är till min dator, men kan lätt plockas bort (: så himla skönt.. innan var det ett riktigt fågelbo med sladdar överallt!



den här bilden är tagen med blixt så man ser hur golvet är i färgen. älskar den varma känslan. och i köket ska vi ha samma golv. kommer bli fint till allt det vita (:

nu ska jag och maken hoppa i sängen! ska bli riktigt skönt att somna i hans armar. läsa lite i plaza innan också, alltid roligast att plöja inredningmagasin när man renoverar hemma. mycket inspiration :D

imorgon ringer mobilalarmet klockan 07:30. får hoppas att jag är utvilad då. har varit riktigt skönt med helg, men nu ska det bli kul att sätta igång igen. ny vecka nya möjligheter!

vi hörs imorgon! hoppas ni sover gott (: puss&kram!




Kommentarer
Postat av: Johanna

ser jättefint ut :)

jag skulle bli överlycklig om mina sladdar gick att dölja - dock gör de inte det, i nuläget i alla fall :(



hoppas du får en jättefin dag!



pussokram!!

2009-02-02 @ 06:09:23
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: tessan

Gumman, det blev hur snyggt som helst! Det passade utmärkt :)

S K I T snyggt!

puss<3

2009-02-02 @ 06:40:11
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Marielle

Det golvet gillade t.o.m jag fast det är mycket träigt som jag har svårt för annars. Jätte snyggt! Va det svårt att lägga? Hur lång tid tog det? Så måste jag berömma ert snygga vardagsrum och den mysiga hyllan med lampan på väggen:). Så undrar jag vad du hade för sprayfärg till er bumlinglampa och hur många ggr du fick spraya den? Jag har nämligen hittat en för 1000kr som är rosa...

2009-02-02 @ 10:07:56
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jättefint golv!

2009-02-02 @ 12:47:22
URL: http://greenrealm.blogg.se/
Postat av: Tanya

Golvet blev riktigt riktigt fint! =) Kram

2009-02-02 @ 15:20:18
URL: http://datsmore.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback