Fredag!

riktigt skönt med helg nu när jag är uppe och studsar såhär tidigt varje dag (: snoozade till kvart i åtta och fick lite skön sovmorgon iallafall (: sitter och äter frukost! har tänt ljus och dukat fram här. det blev två fullkornsmackor med ost och en tallrik fil med all-bran  flingor.. och en kopp te!

idag är det fullrulle hela dagen. och jag undrar hur vi ska få ihop allt. men det får helt enkelt gå ^^ ska dra dagen lite fort.. börjar på lyra klockan 10 och går därifrån klockan 12. jag ska prata med deras studievägledare och vi ska kolla upp lite olika högskoleutbildningar. och även bestämma vilket ämne jag ska börja med att plugga upp. jag saknar tre gymbetyg för att få ett fullt betyg. jag trodde det var så mycket mer. blev riktigt glad när det inte var det! nu kommer jag snabbare kunna söka in på en utbildning som jag vill gå! riktigt skönt! alexander kommer och hämtar mig vid tolv och då åker vi och kollar ut tapeter till vardagsrummet. om jag känner oss rätt, så kommer vi vara där en stund (; klockan två ska jag vara hos min psykolog, han har bytt mottagning så alex kör mig dit också.. så jag hittar sen. jag slutar hos honom klockan 15 och då möter helena upp mig (: vi ska äntligen byta våra julklappar och fika, ska bli så mysigt! få krama om henne! det är inte lätt att träffas när våra scheman inte alltid klaffar. men om två veckor ska vi börja träna och då ses vi två dagar i veckan :D efter vi har fikat åker jag hem och klipper älsklingen! sen gör vi oss iordning och åker med måns tills hans föräldrar.. där äter vi även middag och ev. kollar på let's dance. annars kikar jag lite på det hemma.. medans vi packar och tvättar. haha. galet mycket idag alltså. men det måste gå ihop helt enkelt!

så som ni kanske förstår kommer det inte vara världens bästa uppdatering idag tyvärr ): och sen åker vi ju till österrike och kommer hem den 24 jan. jag måste ringa till tre idag och fråga om jag kan ta med mitt bärbara internet.. hoppas! (:

det börjar ljusna ute nu, hoppas det blir en fin dag idag! och att ni mår bra och får en mysig fredag!

uppdaterar någonting mer idag! så vi hörs senare. puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

här händer det mkt skoj!

hoppas allt går bra idag, och att resan blir toppen!

tror inte du ska ta med mobila bredbandet, kan bli ruskigt dyrt!!



kram

2009-01-16 @ 10:39:52
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det kommer att gå :D

det är ändå lite kul med fullspäckade dagar :)



vad ska du plugga sen?

2009-01-16 @ 11:16:22
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback