Friday!

hej allihopa! hoppas ni mår bra idag? (: jag började leva igen nu på kvällen.. på dagen har jag varit ganska off om man säger så. ända sen jag började med mina p-piller (hade p-stav innan) så har jag fått sjuk mensverk. illamående och kramper stup i kvarten. urk. men nu mår jag som en prinsessa igen efter en värktablett (;

vi har precis varit nere i centrum och hämtat ut två paket! mina nya glasögon från favotpic och fårskinnstofflor från brandos! ska dock skicka tillbaka tofflorna.. någon har använt dom :o och det var knappt något ludd innuti. köper dom på en affär i gamla stan ist. glasögonen var jättefina (: och jag känner mig snyggare nu! (: slipper man skämmas när man går ut!

alex åkte för någon minut sen, jag höll honom sällskap när han åt middag. blev rester från igår. jag äter lite senare. är inte så hungrig just nu! sen blir det tv och let's dance! ska bli mysigt! innan dess ska jag plocka lite här hemma och vika in rentvätt och duscha! seb ska jag bara ta det lugnt ikväll.

jag är skitglad också. jag får hela mitt gymkort betalat från försäkringskassan! kostar 3000 kr för ett år och då ingår gym, gruppträningar, bad och bastu osv. riktigt skönt att få det pröjsat (: det räknas som en aktivitet, och dom vill att man ska komma ut och hitta på saker. så jag blev glad!

ska ta och fixa lite i köket nu och sen läsa aftonbladet som jag köpte! (gud va vuxet, haha) :)

vi hörs lite senare! ha en jätetmysig kväll! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh, vad kommer det sig att du får gymkortet betalat? grattis - eller vad säger man? :D



hoppas du får en jättefin kväll! :)

2009-01-09 @ 18:05:14
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Johanna

åh, får jag fråga vad du är sjukskriven för?

vad bra ändå, att du får såna saker betalade, det är ju verkligen hur bra som helst! :)

2009-01-09 @ 18:59:27
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback