hello!

snart blir det middag här hemma. är så himla hungrig fast vi åt lunch tidigare idag.. var dock bara vaniljyoghurt med skivad banan och te.. men det verkar som att jag är på bättringsvägen nu när aptiten är tillbaka! skönt! har till och med orkat duscha och tvätta håret. riktigt skönt! såg ut som ett smörpaket innan.. tycker synd om alex som kliade mig i håret innan, haha. men han säger att jag luktar så gott så.. jag trodde honom inte! men nuså. nu luktar det rosor ^^

kvällen spenderas i soffan, brevid min kärlek med tända ljus, varsinn kopp te och en bra film, eller två. vi får se hur mycket vi orkar. jag har sovit 1,5 timme nyligen, så jag känner mig ganska så pigg ändå (: imorgon hoppas hoppas jag att jag är kryare, för vi är bjudna på kalas hos min mammas kusins dotter iris. hon önskar sig kläder och jag älskar att köpa barnkläder, så det ska bli riktigt kul att åka och handla.. men som sagt, får se hur jag mår. annars får vi bestämma en dag när vi kommer och lämnar paketet och säger grattis. det är så typiskt.. varje gång jag ska dit så är det något som hindrar mig.. hrm.

jag känner för att gå ut. vill åka och veckohandla och titta på tapeter till vardagsrummet. men jag får nog stilla min iver ett tag till. ikväll blir det iallafall hemgjord tomatsoppa med vitlöksbröd. gott! älsklingen är så snäll och tar hand om mig på bästa sätt. han är en guldklimp! (: och det enda han säger är "det är så himla mysigt att få laga middag till dig" vilken underbar man jag har!

ska läsa lite bloggar nu och sen gå ut och hjälpa alex med dukningen! ha en jättemysig kväll, det ska vi ha! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh, tomatsoppa! jag blir mer och mer förtjust i din blogg, du nämner så goda ätbara grejer :D



hur hemgjord är den? riktigt från scratch eller med passerade tomater? :)

2009-01-03 @ 21:22:45
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback