hello (:

hej på er. hoppas allt är bra med er. jag mår bara bra. är hemma här nu med mamma och vi ska titta på film. blir "the boy in tge striped pyjamas" verkar riktigt bra och jag hoppas den är det också! vi har varit busiga och köpt lösgodis! perfekt efter att ha varit hos tandläkaren, haha (: men men. gott ska det bli! hade godisdag på lördagar, men har väl insett att det är bättre om jag äter lite när jag är sugen.. tex som idag (: sen när vi börjar träna så kan man ju äta mer (: och då gäller det att inte stirra blint på vågen. muskler väger ju mer.

jag och baby hade massa och prata om påväg hem till mamma i bilen. det känns skönt att prata med honom, han förstår verkligen och gör mig lugn. nu är det tusen tankar som snurrar i huvudet. som några av er listade ut är det livs coach jag vill utbilda mig till. men allt inom det området känns otroligt luddigt. har man ett eget företag kan man tjäna riktigt bra, men då är det inte säkert att det går bra osv. jag är lite för feg för sånt. vi får se hur det blir. ska på några fler möten med studievägledaren och försöka bena ut allt som snurrar runt. men jag måste börja leva i nuet. nu är det engelskan jag ska plugga upp. sen kan jag tänka på högskoleutbildning. men ett av mina största skräcker är att inte komma dit jag vill och bara stå och trampa.. därför vill jag väl att allt ska hända NU. är iallafall riktigt glad att jag kommit såhär långt och ska börja plugga (: ska bli så kul! jag har alltid gillat skolan! tycker det är mysigt att sitta hemma och plugga på kvällarna och äta mackor och dricka te, klia sig i huvudet och lösa saker! stimulans! jag blir lyckligare när jag är aktiv, hittar på saker och får tänka! så det här kan inte bli annat än bra för mig! och när jag är klar med dom tre ämnena jag behöver för ett fullt gymnasiebetyg så ska jag in på högskolan! ska bli skitkul! då pluggar man helt plötsligt till någonting man vill plugga till, inte måste! (:

åt lax och ugnsbakade grönsaker hemma hos mamma, riktigt gott. jag är inte bortskämd med fisk här hemma tyvärr. min kräsne man gillar inte fisk (; så när jag och mamma ses äter vi oftas fisk! sen åkte vi hit och nu är det filmtajm. bloggar mer sen. ska vika in lite tvätt och så. imorgon runt elva kommer helena hit, vi ska fika och prata och umgås! ska bli jättemysigt! saknar dig!

vi hörs senare, ha en jättemysig kväll nu (: puss&kram!



en läsare frågade igår om jag tagit ut min ring i läppen och det har jag inte. det var ett gammalt kort jag la upp. jag är riktigt kass på att ta kort på mig själv nuförtiden. jag älskar min piercing :D och kom inte och säg att jag är för gammal för att ha en, min mami är 40 år och har en i läppen :D



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh har funderat på om jag ska se den filmen, du får ge mig ett flertal åsikter om den sen ;)



tycker det var en jättefin bild :)



KRAM

2009-01-27 @ 21:49:35
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Nicole

Hej vännen!



Häftigt att du ska börja plugga till livscoach! Jag tror verkligen att det skulle passa dig som handen i handsken! =)



Kram



P.s du har en liten utmärkelse som väntar på dig i min blogg.... d.s

2009-01-27 @ 22:43:19
URL: http://www.varmdomorsan.se
Postat av: Sarah

Utbildningar som jag tror kan passa bra om man i slutändan vill arbeta som livscoach, är psykolog programmet (och då försöka rikta in sig på arbetsrelaterade frågor) och även PA-linjen (personalvetare) och där ha inriktning mot psykologi.



Annars kan man alltid läsa lite olika kurser, men jag tror att det kan bli svårare att få jobb då (men inte omöjligt på något sätt).



Jag tycker det ska bli intressant att höra vad din studievägledare kommer med för förslag. Fråga henne var hon har för utbildning (jag gissar socionom), då hennes arbete har många likheter med yrket du är nyfiken på.

2009-01-27 @ 23:07:02
Postat av: Surya

söt som socker :-)

Vad skulle jag skriva nu igen?? jo.. med coach. Jag minns inte riktigt vilka utbildningar jag tittade på, och det har säkert kommit nya sen jag var inne på det. Tror du skulle bli en riktigt bra coach, du är så bra på att organisera och sätta upp mål för dig själv, du kan det där!

En av mina bloggvänner -Vida - som jag länkar till hos mig, är nyutbildad coach, bor i Stockholm och ska på 3 intervjuer snart. Prata med henne. Sen finns det en coach som heter Svante som erbjuder vem som helst att ta en fika med honom på söder och för en peng på 100 kronor snacka med honom om själva coach yrket. Länk: 21.html" rel="nofollow">http://visavagen.blogspot.com/2009/01/kaffe-med-coach21.html

Kankse kunde va något?



Jag har sagt det förr men det tåls att säga igen: Du har utvecklats SÅ MYCKET, och jag känner mig väldigt glad för din skull. Har du kommit såhär långt kan du komma hur långt som helst!!



Kram på dig

2009-01-27 @ 23:19:19
URL: http://www.poppelena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback