jag tror..

.. att vi har bestämt oss för en taklampa nu. sprang på den idag när vi var på cervera.. jättefin och kommer släppa igenom ett jättemysigt ljus! me like! (: kostade 1000 kr där.. men jag surfade runt och hittade den för 690 hos folkhemmet. pörfekt (: så åker vi nog och handlar den imorgon. ska kolla upp vart folkhemmet ligger. jag vet ett i kista, där köpte vi våra skinnstolar och bord till förra lägenheten.. men det känns långt att åka. sen tog vi med en provbit av golvet. det kommer bli såå fint :D kan knappt bärga mig! på lördag sätter vi igång och lägger golv. är klara samma dag. vi är väldigt snabba på att lägga golv (:

sen ska vi hämta mammas borr och borra ett runt hål bak i tvbänken och stoppa in dvdn och förstärkaren, så det blir sladdlöst och bara två små vita högtalare på tv bänken för tvn ska upp på väggen (: kommer bli great! sen är det bara tapeten och nytt soffbord.. nya gardiner (vita) ska vi handla imorgon på ikea innan bion (:

nu ska vi titta på film! puss&kram!



den svarta blir det. med svart textilsladd och kromupphäng. den är 60 cm i diameter och 30 cm hög.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Vet du om det stället har en hemsida? Jag skulle nämligen vilja ha den vita taklampan. Vad roligt att du skriver om billigare ställen:).

2009-01-30 @ 18:01:59
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback