Kvällsmys hemma!

vi har det riktigt mysigt här hemma (: uppskattar varje minut nära alexander. jag tappade upp ett varmt bad till honom och tände massa ljus inne i badrummet och hjälpte honom i badet, sen satt vi och pratade medans han låg där (: sen duschade vi tillsammans och jag hade lagt fram nytävttade mjukiskläder till honom som han fick sätta på sig efter badet och sen fönade jag hans hår! nu har vi bäddat ner oss i soffan och ska titta på film! det blir "dumpad" som den heter på svenska översättningen. den verkar rolig och skatta är härligt (: vi har precis ätit lite mackor och dricker blåbärssoppa! och jag har nytvättad pyjamas på mig. så himla skönt att duscha på kvällen och sätta på sig nytvättade kläder. love it! (:

efter filmen ska jag skriva ner några recept som jag ska inhandla ingredienser till imorgon. har hittat några redan som verkar goda! bla en som jag fick tips om hos katta.. Risotto med soltorkade tomater lät farligt gott!

nu blir det film och mys i soffan och sen ska vi hoppa i sängen och mysa och prata tills vi somnar! jag är inte trött nu och jag hoppas jag inte är det sen heller.. så jag hinner läsa lite i en plaza som jag inte läst (: mysigt!

ha en jättefin kväll kära ni. hörs imorgon. puss&kram!




Kommentarer
Postat av: Linda

Den filmen va rätt okej!

2009-01-06 @ 22:02:54
URL: http://ndail.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback