läggdax!

jag är riktigt glad i kroppen! det var en mysig film och efter filmen fick jag prata med mysan i telefon. det ska bli så kul att åka till dig i feb gumman! du och jag! och att få se din nyinköpta lägenhet också! få vara ensam med dig och hitta på mysiga saker. ikea besök blir det garanterat (: längtar!!

fick ett så fint sms av alexander nyss. han får mig att bli helt knäsvag. bokstavligttalat! när han kysser mig blir mina ben som spaghetti. ibland känns det som att jag ska svimma. det blir för mycket för kroppen helt enkelt.. för mycket kärlek.. går det?

jag är trött nu och det känns bra! haft svårt att somna de senaste kvällarna, nu ser jag verkligen fram emot sängen. ska inte göra någonting annat nu än att borsta tänderna och hoppa i säng! känns skönt att komma i säng tidigt. imorgon är sista lediga dagen innan mitt jullov slutar! har varit skönt med ledighet, men nu ska det blir skönt att få in lite mer rutiner igen (: sen är det upp och hoppa vid halv åtta som gäller. då har jag 1,5 timme på mig hemma innan jag måste gå till bussen. jag älskar att kunna sitta hemma och slappa på morgonen. äta en good frukost i lugn och ro, läsa tidningen och duscha, sminka mig och ja, bara njuta. underbart!

imorgon ställer jag klockan på nio, så jag vänjer mig att gå upp tidigare. sen gröt och smoothie till frukost och en promenad efter det. ska ev. träffa helena imorgon och fika och byta våra julklappar. haha. bättre sent än aldrig (:

men jag ska göra mig iordning nu! vi hörs imorgon! puss&kram, sov så gott (:



Kommentarer
Postat av: Johanna

Du får sova så gott!

Och hoppas att helena ger dig något fint ;)



puss&kram

2009-01-11 @ 00:03:53
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Johanna

men åh, vad fint det vore! ;*

kanske inte helt aktuellt just nu, men längre fram i vår eller så :]



haha det är fotat med lång slutartid från en balkoong. och sen har jag gjort det svartvitt i efterhand, även dragit i kontraster och lagt till viss oskärpa! :D



kramar

2009-01-11 @ 01:19:59
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Hej Fanny! Jag har för mig att båda modellerna har samma pris och kostar 298 kr. Köpte våra i höstas så jag ska inte svära på priset men jag tror att det var 298. Båda modellerna är jättefina!



Kraam kraam

2009-01-11 @ 13:13:19
URL: http://kattabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback