problems

hm. har suttit hela morgonen och försökt htta återförsäljare av en randig tapet från in trade.. grand cru heter kollektionen, men jag hittar ingen återförsäljare. någon som vet?

sov gott inatt, hade gärna legat kvar någon timme till, men det är bra att jag inte vänder på dygnet nu när jag ska börja plugga! (:

sitter och planerar de kommande veckorna av renovering och det ska bli såå kul att få klart vardagsrummet (: sen är nästa projekt köket, i sommar! härligt. blir vitt och högglans (: vitt håller alltid! nya vita är ju svart i köket just nu.. men vi vill sälja den här lägenheten och eftersom det svarta köket är mest "inne" hos 20-25 åringar så bli vitt bättre. och större! eller det ser ju större ut iallafall (:

dricker te och äter en yoghurt. ska snart göra lite läxor som ska vara klara tills måndag, kolla upp lite olika utbildningar mm. det lutar åt två utbildningar..! kul ska det bli! (:

är i valet och kvalet om jag ska klippa i mina inredningstidningar.. bara ha kvar de jag gillar lixom. men jag är klyven. men dom har sjukt mycket plats. flera flyttlådor i källaren med inredningstidningar. man mår ju bäst av att rensa.. hm. får se hur jag gör (: annars får jag fylla en fin bok med utklipp. vi får se!

ska sufra vidare och se om jag hittar tapeten. wish me luck (: puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Hanna

Kul att ni är hemma, saknat dina inlägg! Tror inte att det är några problem att hitta den tapeten, bara att gå in i en färgaffär, säga vad ni vill ha, om den inte finns inne så beställer de säkert den till er. Bara bra att ni vet vilken ni vill ha, finns hur många tapetet böcker som helst! Alla har nog(?) samma utbud och priser, det var vad vi märkte i alla fall när vi letade tapeter så vi gick till stället där vi hade mest rabatt, ha en fin dag! Kram

2009-01-25 @ 13:26:04
URL: http://greenrealm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback