så glad!

ett mål i mitt liv är att få hjälpa andra. jag har fått enorm hjälp och kommit så långt själv. jag har en bit kvar innan jag känner mig helt stabil och som jag förstår så är ingen någon supermänniska. alla har vi svackor och nedgångar, det gäller bara att lära oss att ta oss ur dom snabbt, för att inte fastna. det hade varit så himla roligt och givande att skriva en bok om hur jag klarade mig ur en svår depression, fick tillbaka livsglädjen och kom på hur jag verkligen vill leva mitt liv. någonting som innan varit som någonting jag såg som omöjligt är idag det självklaraste i hela världen. alla har rätt att må bra, alla har rätt till att få vara dom de är och leva hur dom vill. att tro på sig själv och ha självkänsla är a och o. tror vi inte på oss själva, är det nästintill omöjligt att ta oss dit vi vill. våra mål. strunta i drömmar. eller nej, dröm, mycket. men glöm inte bort att drömmar måste bli visioner och mål. annars kommer vi aldrig dit vi vill. drömmer vi hela livet ställer vi in hjärnan på att det ska förbli drömmar och ingenting vi ska uppnå. så dröm mycket, men inet för mycket. skapa istället mål. sätt upp stora och små och ta ett steg i taget. och tänk aldrig att du inte kan. för du kan, bara du vill.


anonym:

Bra lista! kul att du lägger ut såna här. Man behöver påminnas! Du är en förebild i hur jag mår. Jag vet att du har klättrat högt, det gör att jag tror att jag också kan och mer och mer känner jag att jag vet att jag kan. Du är bra Fanny!

jag:

anonym: jag kunde inte bli gladare än av dina ord. jag blir så glad i hela kroppen att jag kan hjälpa dig att må bättre. det får mig att bara vilja hjälpa mer och mer. personlig utvecklig är någonting jag hela tiden jobbar med och jag kommer dela med mig på bloggen också såklart! STOR kram till dig. jag tror verkligen på dig. du klarar det här!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback