Sleep tight!

ska dricka upp mitt kvällste nu och borsta tänderna! min näsa är snoris ): så det ska bli skönt att få sova! (: jag pratade med alexander nyss. han är så fin. är så kär i dig hjärtat. vad vore jag utan dig? ingen fanny utan sin alexander. nix!

kvällen har varit riktigt lugn! och det uppskattas när kroppen är lite halv risig! har myst med katterna, pratat med mamma och alexander i telefon, tittat på film, fikat fullkornsmackor med ost och te, tänt massa ljus, duschat och tvättat håret och myst runt i pyjamas nu på kvällen. härligt! (: nu ska det bli skönt att sjunga ner i en nybäddad säng, i en nytvättad pyjamas och läsa! det är så mycket roligare att läsa inredningstidningar när man ska renovera snart.. fick en kökstidning av alexander i julstrumpan som jag lusläser! kommer bli roligt att renovera köket! men vi väntar nog tills i sommar. då man kan äta mycket sallader och grillad kyckling och sånt (: har en bok om tips när man renoverar köket, och ett av dom var att renovera på sommaren, just pga. maten! vi kommer ta ett ikea kök. billigt och bra! och billiga vitvaror.. eller ja, det kommer ju vara bra grejer, men vi kommer inte lägga ut allt för mkt på den här lägenheten. vi renoverar bara upp den för att sälja och få lite av insatsen till vårat drömhus som vi ska bygga  och sen köper vi dom vitvarorna osv som vi verkligen vill ha till huset sen. men kul ska det bli och det blir ju mycket snyggare än det vi har nu!

imorgon kommer helena hit. vi ska fika och byta julklappar! (: sen blir det veckohandling och tapet-titt och ev. beställa om vi hittar några vi tycker om (: sen är det bara att tapetsera nu när baby är ledig!

nu - god natt! (: puss&kram!




Kommentarer
Postat av: Hanna

Vet vad du menar, vi bor också i bostadsrätt, men vi skulle aldrig få tillbaka de pengar som vi investerade om vi renoverade köket, inte här ute på landet:) lika bra och vänta tills man kommer till ett ställe som man ska bo på länge(längtar!) Hoppas att ni hittar någon fin tapet! Krams

2009-01-02 @ 15:16:08
URL: http://greenrealm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback