sleep tight

jag ska upp om sju och en halv timme. så jag ska ta och bädda ner mig i sängen och läsa en stund och ringa baby och säga god natt! (:

jag och mamma har haft en jättemysig kväll. vi bakade scones och fikade med te och mackorna till en film. tände ljus och hade det mys! hon åkte hem nyss och jag ska bara plocka i ordning lite i köket och plocka ur rendisken ur diskmaskinen och in med den smutsiga.

jag ringde alexander och läste upp mina framtids variationer som jag skrev innan och sa att jag var rädd att ni skulle ta illa upp. och då sa han att ni skulle ni inte! för att se sitt liv ur olika variationer fick en att vilja välja rätt. det kan vara svårt att veta hur man vill göra med sitt liv. och att ställa upp det på det där viset, kanske är en bra sak? för då kämpar man mer mot dom målen man har..? tror ni inte? jag tror det. alexander han är en smart grabb (: han sa att han kände sig ännu mer peppad till att uppnå det han vill genom mitt inlägg. så man kan tolka det olika. hoppas ni inte tolkade det "fel" för det var det sista jag ville.

imorgon ska jag till lyra mellan 10 och 12.. sen ska jag vara hos läkaren vid 14.. två timmar som jag inte har ett dugg att göra. har ingen aning om vad jag ska göra.. det ligger 15 mins gångväg ifrån lyra.. läkaren alltså.. så jag funderar på att sätta mig på ett café och dricka en kopp te och läsa inredningstidningar. eller så tar jag en långpromenad. hoppas det inte blåser så mycket imorgon, då hade det varit riktigt skönt! (: annars blir det fiket.

sen åker jag hem till älsklingen och lagar middag och umgås med honom innan han åker till jobbet. det är hans sista natt imorgon och sen ska vi vara nära varandra i tio dagar. underbart! vi ska hitta på massa mysigt ju (:

vi satt och kikade resor till london idag innan han åkte till jobbet. det hade varit så himla mysigt att åka iväg över en helg och bara äta gott, gå på musikaler, shoppa och bara vara han och jag! kanske åker helgen efter min födelsedag.. vi får se (: hade varit supermysigt iallafall.

ska fixa lite här nu och sen hoppa i säng. vi hörs imorgon! sov så gott allihopa! puss&kram!



alltid lika snygg....!




Kommentarer
Postat av: Johanna

jag tycker bilden var jättemysig! :)



och london, dit skulle jag också vilja åka. främst för musikalernas skull. men även för att det är london liksom..!



sov gott fina du,

kram!

2009-01-14 @ 00:30:00
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback