sleepy

jag börjar känna mig trött. så det blir sängen nu! ska bädda upp den och vädra lite och borsta tänderna! jag har en riktigt konstig sak för mig på kvällarna.. jag tar tid på mobilen, hur snabbt jag kan komma i säng. haha. hur knäpp är inte jag lixom?! (: men annars tar det en himla långt tid, onödig tid som jag kunde läsa på istället (: fast det är lite svårt att slå mitt rekord eftersom jag börjat med tandtråd varje kväll.. det tar ju lång tid.. jisses vilka problem man har (: ska iallafall komma igång nu. tippar på att jag ligger i sängen om 20 min. vi får se!

filmen var riktigt b. roligt, men ja, amatör sådär. har ju sett roligare om man säger så. jag är en filmoman. när man hyr film med mig suckar alla. haha. jag har sett alla! filmvärlden får sätta fart nu så det kommer fler filmer!!

imorgon ringer klockan 07:30, duscha, frukost och iväg, orkar inte sminka mig tror jag. får se. tror jag slutar tre.. är inte säker. hem och laga middag med honey och sen får vi se vad kvällen bjuder på! ska iallafall kolla upp engelskan som jag tänkte börja plugga! engelska är roligt. kanske beror på att jag bott där i ett år och gått i skola osv. har släkt i usa mm. då vill man kunna språket galant! så det ska bli skoj (:

slut babblat. nu ska jag fixa mig (: sov så gott! puss&kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback