so what!

jag är helt galen i pink's låt - so what. hon har alltid varit en bra artist. och inte nog med det så har jag en likadan tatuering som henne (:

jag är helt rödrosig om kinderna. mamma kom hit med adolf och vi gick runt i trångsunds villaområde som ligger precis bakom där vi bor. så himla mysigt! snö, kallt, varma kläder, bra sällskap och jätteskönt! vi var ute i två timmar! så det var bra att jag hade underställ, mössa och vantar. min fjällräven är nog året bästa köp! älskar den! (:

när jag kom hem för en stund sen så hade älsklingen städat här hemma, satt på diskmaskinen, tvättmaskinen och dammsugit. han är så underbar att bo ihop med. att vi hjälps åt är guldvärt! det måste vara det värsta som finns att behöva tjata på sin partner om att städa efter sig..!

idag är det lördag! godisdagen! efter middagen åker vi ner till centrum och handlar lite plockgodis! mums! sen blir det film ikväll. nu är det två filmer på bio som jag och baby ska gå och se sen när han är ledig! vi har två dagar på oss innan vi åker till österrike! tror det blir the curious case of Benjamin Button med brad pitt. den verkar riktigt bra! så biomys blir det nog dagen innan vi åker! (:

ska meditera en halvtimme nu. sen börjar jag med middagen! jag har shoppat gymkläder/träningskläder.. ska fixa ett kollage sen så ni får se (: och förlåt för sen uppdatering.. blogg.se har krånglat hela morgonen tyvärr ):

puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Johanna

åh, den filmen verkar verkligen helt toppen! vad blir det för middag idag då? :)

2009-01-10 @ 16:34:26
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: m

jag tror inte på kärlek

2009-01-10 @ 17:00:32
URL: http://mirribell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback