stomp the yard

stomp the yard har jag precis tittat klart på. jag älskar dansfilmer! den var riktigt bra, men ingen dansfilm slår save the last dance! jag blir alltid sugen på att ta upp dansen igen.. kanske gör jag det en dag.. men inte i det håra tempot som förut! det hade varit skit kul. eller hur ida? (:

måns och jag har legat i soffan under duntäcke och myst, tittat på filmen, druckit te och ätit frukt.. inte måns, men jag ^^ måns kurrade och spann mest och sov sig igenom filmen. (: va mysigt det är med katter. vi får så mycket kärlek av dom! våra små pälsklingar!

jag ska snart gå och lägga mig, ser ingen anledning till att sitta uppe bara för att. har massa bra tidningar att läsa och vid elva börjar 2 ½ men på tv.. och då ligger jag i sängen och kika på det (: jag skrattar så högt till det programmet att våran stackars granne måste vakna. får dämpa mig en femma.. (;

imorgon är det fredag och jag längtar tills let's dance börjar. så roligt att bella är med! det ser jag verkligen fram emot! sen att fredagar är världens bästa dag gör ju inte saken värre! man blir lite väl bortskämd med myskvällar nu när det är julledigt. fast oandra sidan.. går det att ha det för mysigt?! don't think so! :D så jag röstar för myskväll imorgon igen. me like!

gah, jag vill så gärna börja med allt nu. på måndag börjar allvaret. hoppas jag! jag tror jag bestämt mig för vilket ämne jag ska börja med också! mitt svåraste. fyy. det är bara att ta tag i. för det måste göras! (: känns sjukt pirrigt nu innan man kommit igång med allt. men sen kommer det rulla på! och vet ni vad jag gör på kvällarna ibland? jag pluggar trafikregler.. haha. det är ju bra att börja lite smått med sånt med.. för i år ska jag börja övningsköra, sen blir det intensivkurs!

dom sakerna jag vill göra 2009 är ganska många. har många mål.. men jag har sagt till mig själv att jag inte får stressa, så jag tar lite i taget.. men det är skitbra om jag hinner med så mycket som möjligt! och ett år är ju lång tid.. så här är målen för i år.. små och stora mål.

- plugga upp några ämnen på distans
- övningsköra med mami & plugga mer terori
- prata med en studievägledare på lyra och söka in på högskola/ky-utbildning
- jobba två helger i månaden på coop (bra ob och riktigt trevliga människor) och jag slipper ta studielån!
- spara 3000 kr varje månad till inredning!
- spara ännu mer när jag börjar jobba = köksrenoveringen i sommar!
- fixa lite saker här hemma, golv, tapeter, småpill och kök, ta hem våran mäklare för att höja värdet och baka in topplånet
- träna minst två dagar i veckan och köpa snygga träningkläder (så mycket roligare att träna när man känner sig snygg)
- lägga undan lite pengar varje månad till en ögonlaser operation (så sjukt trött på linser och glasögon)
- bila igenom sverige med alexander (vi älskar att åka bil genom sverige, sova på mysiga hotell, äta ute, se fina landskap och springa på massa små loppisar!
- pensionsspara 500 kr i månaden ist för 300 kr som nu.

det är väl det mesta jag tänkt mig. och lite annat (: men först tar jag tag i studierna! ska köpa fina pennor och böcker på ordning & reda! sen ska jag ge järnet. yes jag är peppad till tusen! nog om det.. (:

tänk snart åker vi till österrike i en vecka. va mysigt vi ska ha det jag och alexander. bloggen blir nog en aning lidande tyvärr, men någon dag/dagar ska vi nog hitta ett internet café! jag längtar jättemycket efter att få åka slalom! riktigt bra träning för hela kroppen och sjukt kul. jag brukar alltid sjunga för fulla muggar i min immiga skidhjälm när jag susar ner för backarna. haha. hoppas ingen hör. det är så kul, åh, ska bli riktigt roligt att få åka med alex! undra om han är bättre än mig? jag kanske bara ramlar och ligger och surar i backen?! det var några år sen nu.. haha. det går nog bra (: sen ska vi träffa min släkt! jag har inte sett dom på nästan tio år. dom har sett mig på bröllopsfoton, men jag har ingen aning om hur dom ser ut. så det ska bli roligt också! och morfar tyckte att vi skulle låna hans bil och bila till italien och äta på en mysig restaurang. det är ju inte så långt till italien! då har vi varit i tre länder jag och baby ^^ sen lagar min morfar riktigt god mat! ja, jag längtar sjukt mycket! ska bli såå mysigt :D

ska ta tag i köket innan jag bäddar ner mig! ha en fin kväll allihopa och sov så gott sen! puss&kram (:







Kommentarer
Postat av: Pinar

Hihi skulle jattegarna sniffa pa dina ljus ^^ Fy vad det lat snuskigt hahhaha! Eller det kanske ar kjag som ar dirtyminded... :D

Trangsund, jag tror nan förklarade för mig var det ligger typ förra veckan. Nara Skogas, Farsta och Haninge? Jag har hört att det ska vara mysigt dar =)

Jag bor i varldens hala, till och med namnet suger, Fittja. Fy fan! Har bott dar hela mitt liv men nu letar vi efter hus haha :) Pappa vill inte flytta darifran för att naturen ar nice och vi har sjöutsikt osv men stallet i sig, fyyyy!

:D

2009-01-08 @ 22:57:08
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Pinar

Ah vad coolt :D

Alltsa, det ar inte sa laskigt för mig eftersom att jag har bott har hela mitt liv och mina storebröder med sa vi kanner alla, da ar det mindre laskigt :) Men jag tycker inte om manniskorna har, de ar skumma!

Haha okej, jag ar val snuskig, inte första gangen jag hör det :D

Taack Fanny, du ar jattetrevlig du med!

Pusss

2009-01-08 @ 23:05:31
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Pinar

Ah fan, nara vatten? Da kanske vi ska börja kolla hus dar med :D Annars tycker jag om Stureby, himla mysigt dar!

Ah vad kul :D Jag kan nog mest pa helger :D

2009-01-08 @ 23:16:20
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Johanna

vilka ämnen ska du läsa upp? och vad har du tänkt gå för högskole/ky-utbildning? :)



vad duktigt att pensionsspara, verkligen. det har jag inte börjat tänka på än ... :S





jag hoppas ni får det toppenbra i österrike, och det tror jag. så otroligt fint land! :)

2009-01-09 @ 00:14:20
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag känner lite att jag borde läsa upp matte B, men jag har ingen lust, det är så svårt och jag förstår ingenting :p



Vad skönt att du har en expert vid din sida :D



Ja, jo. det är klart!

det är nog vettigt att göra sen när jag funnit ett jobb igen :]



Kram!

2009-01-09 @ 00:36:12
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Pinar

Ska kolla in dem =)=)

Hahaha eller hur!

Kram, P

2009-01-09 @ 12:36:51
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Du har fått en utmärkelse hos mig! :D



Tack! Jo vi sågade ett hål för kablarna både på ovansidan, undersidan och på baksidan. Det på ovansidan e lika litet som kabelgömmerna så det syns inte. Hoppas ni löser det :)

kram

2009-01-09 @ 16:19:27
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Annelie

Har du sett filmerna "A walk to remember" och "The Notebook" (dagboken)

såå bra!

2009-01-09 @ 16:58:48
URL: http://www.metrobloggen.se/smilla

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback