the boy in the striped pyjamas

åh, underbar film. men hemsk. värd att se, slutade lite avbrutet.. hade velat se längre.. men men, sånt går ju tyvärr inte att påverka! handlar alltså om en pojke vars pappa är soldat i andra världskriget.. pojken vet inte om vad pappan jobbar med.. han blir allafall kompis med en judisk pojke i samma ålder.. ja hur som haver.. se den (:

mamma gick nyss. kram och god natt och tack för den mysiga kvällen. alltid lika mysigt att umgås med mamma. märks kanske att jag tycker? (:

ska snart gå och lägga mig. bara vika lite tvätt som är torr, så det inte ser ut som ett helvete här imorgon när gumman kommer på fika ^^ nejdå. bara jag som är otroligt pedantisk av mig. sen borsta tänderna, tvätta ansiktet och borsta håret, på med en stor sov t-shirt och lägga mig i sängen. somnar galet fort när jag värmer tofflorna jag fick av helena i julklapp. och jag har läst flera ggr att man somnar lättare om man är varm och fötterna. och det stämmer ju verkligen. skönt är det, med tanke på vilka sömnsvårigheter jag haft i mellan åt. alldeles för mycket i skallen (;

saknar min alexander. ska fixa här och ringa honom sen. tänk imorgon är det sista natten han jobbar, sen är han ledig igen. ska bli riktigt mysigt att gå på bio på fredag.. på tal om det ska jag boka biljetterna nu så vi får bra platser (:

imorgon ska jag till huddinge efter jag och helena fikat och besöka optikern. linserna är inte helt okej som jag har nu, så det ska jag fixa! skönt att kunna strycka över saker på "måste-göra-listan" måste skicka tillbaka lite saker också.. och byta och ja. en del att fixa! ska gå igenom listan imorgon. lättare med listor än att ha allt i skallen (:

ska fixa här nu så jag kan hoppa i säng sen. sov så gott fina ni! puss&kram!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback