Välkommen 2009

åh va kul med nytt år! jag är peppad! pratade med helena tidigare i kväll och vi ska börja träna så fort vi bara hinner! så kul! wivi (: jag är inte alls trött! men jag ska nog tvätta av mig sminket för det börjar se ganska kletigt ut och det kliar i ögonen! sen ska jag hoppa i säng, för det är ju faktiskt en dag imorgon med (: ska få en riktigt mysig första dag på året! god frukost och en mysig vinterpromenad i kylan med dunjacka, mössa och vantar! mysigt! jag ska försöka göra någonting som glädjer mig varje dag det här året. och alla andra kommande år också såklart! men jag börjar nu. man måste ju börja någonstans (: det behöver inte vara stora saker som ska hända. bara små saker som får dagen att bli lite extra speciell! vardagsglädje helt enkelt! låter jättebra! (:

kvällen har varit så mysig så! mamma och mormor kom hit vid sju, då gick jag runt runt i lägenheten och var uppstressad och pirrig i kroppen. allt var perfekt i lägenheten. tända ljus överallt, nyårsduktat på bordet och jag var båda sminkad och fint klädd i klänning! nog första gången jag ska ha gäster som jag är sminkad och har fixat håret och klätt på mig det jag tänkt mig.. det är ju alltid så mycket runt om kring som ska fixas, så det där med att fixa sig själv kommer lite i andra hand lixom (: någon gång när vi hade gäster stod jag i panik i min gå in garderob och kastade på mig någonting som liknade kläder.. medans gästerna stod i hallen, haha. sen såg jag ju såklart inte klok ut när jag kom ut, så det var bara att skynda in igen och byta om :P så kan det gå! när vi kramats och jag satt dom fina vita rosorna i vatten så satt vi oss och åt förrätten. toast skagen med en citron skiva och lite dill. riktigt gott. enkelt att fixa till och alltid så uppskattat! mums!

det tog ca en timme för middagen att bli klar, men det gör ju ingenting när det är en sån här kväll. då vill man sitta och mysa och småprata vid middagsbordet, och det gjorde vi (: jag och mamma hjälptes åt med salladen till maten och sen satt vi oss och åt middagen runt nio. jag bjöd på helstekt fläskfilé med potatisgratäng, vitlökssmör och god sallad! riktigt gott det med (:

sen satt vi oss i vardagsrummet och spelade yatzy! ett spel som jag aldrig tröttnar på (: satt och mumsade lite på chips och smågodis och vindruvor. sen var det dax för efterrätten. vit choklad mousse med hallon! gott, men vid det här laget var våra magar ganska fulla (: så det blev över till älsklingen som han ska få ta med sig till jobbet imorgon! han får allt annat också (: han blev glad! vi ringde upp varandra 23:15 för att blockera linjen så vi kunde önska varandra ett gott nytt år! och det gjorde vi klockan 23:55 ringde våra mobilklockor och vi kom till mobilerna (: mamma hällde upp champis (drack inte ett droppe alkohol i kväll) med frysta hallon i champangeglas och vi gick ut på balkongen med dunjackor och mjukisbyxor och kramades och önskade varandra gott nytt år! det blev en mysig gruppkram med mormor och mamma också :D och massa gott nytt år till min älskade alexander i telefonen. han hann precis hem till sina föräldrar och fira in tolvslaget och det är jag riktigt glad för! (: han fick oxfilé och hasselbackspotatis där hemma också, gott!

dukningen var så fin, visst? (: ljusslinga på bordet är en favorit hos mig! det blir så vackert. sen körde jag på vita tallrikar och iittalavinglas och iittlala ljuslyktor i klarglas också. sen massa transparenta swarovski kristaller på bordet. (visste ni förensten att swarovski är vårat familjeföretag? eller släktföretag kanske det ska kallas (: kul va! så swarovski kristallerna glänste så fint med ljusslingan. några silver stjärnor (konfetti) la jag ut också! det blev kanon!

det här var en jättebra nyårsafton! kommer ihåg när man var yngre och var ute på nyår och drack och mådde skit och grät för någon puckad kille och kräktes.. fyfyfy! jag är glad att jag inte dricker (: och glad att jag hellre är hemma och myser med familjen och äter gott än att flaxa runt på stan! så mycket mer uppskattat! tacka vet jag tantstadiet (; bekvämt minst sagt!

så glad och lycklig att jag får gå in i ännu ett år med alexander, mina vänner och min familj! det här året kommer bli riktigt bra! det känner jag på mig!

GOTT NYTT ÅR! ps. jag har kontaktat dom som har hand om bloglovin och förklarat problemet. så håll ut kära ni. snart är det fixat! läs bloggen via vanliga adressen sålänge! puss&kram!






nyfärgat hår! (:



en glad fanny!











nyårsdukningen!



nyårsblåsan jag fick av alexander i julklapp! älskar den!!



mormor och mamma! :D



vit chokladmousse med hallon!



tolvslaget och vi står och tittar på vackra raketer (:


Kommentarer
Postat av: Marielle

Vilket tjockt hår dem ser ut o ha din mamma och mormor. Är det något du oxå fått ärva? Vart har du köpt dem fina glaskristallerna du lagt på bordet? Super mysigt ju!

2009-01-01 @ 13:46:45
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: isa

vad ung din mamma och mormor ser ut, hur gammla är dom?

2009-01-01 @ 15:05:18
Postat av: fanny

isa: min mormor är 62 och min mamma 41 :) ja, dom är unga!

2009-01-01 @ 15:09:21
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ser ju jätte fint ut! Både dukningen och brudarna:) blev visst fest här hemma i alla fall, även här fläskfile och potatisgratäng, känns rätt så klassiskt på något sätt:) God fortsättning på året!

2009-01-01 @ 16:38:50
URL: http://greenrealm.blogg.se/
Postat av: Sofia

Oj vad mysig det ser ut, och vad snygg du är i håret!

KRAM och Gott Nytt ÅR!

2009-01-01 @ 21:29:47
URL: http://fiabloggen.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vilken söt blogg du har:D

2009-08-13 @ 19:30:36
URL: http://xoxoalexandra.blogg.se/
Postat av: Ceona

Fin blogg :)

2009-11-02 @ 18:12:31
URL: http://ceonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback