dag fem

god morgon allihopa! (: hoppas ni sovit gott.

idag är det dag fem med detoxen, dagen som ska vara den riktiga utrensningen = fruktansvärd huvudvärk, ont i kroppen och ev. feber. huuu. jag måste erkänna att jag känner mig som en vrak idag. haha. kan bero på alla tårar igår och att vi somnade vid halv tre i natt (låg och myste och masserade varandras fötter) men lite tror jag att detoxen spelar in också. meen, man ska inte klaga! (; det var jättemysigt att bara ligga sådär nära och hålla om varandra, pussas och kyssas. "jag älskar när vi ligger så nära så vi blir en" sa alexander och kramade om mig ännu hårdare. myspys.

idag ska jag först till lyra, för nu är min semester slut. tre veckor har jag haft. helt underbart. och nu går jag på lyra tisdagar 10 - 15, torsdagar och fredagar 10 - 12. känns skönt att komma tillbaka lite. jag slutar där förgott i oktober, så nu ska jag passa på att gå på massa coachingar och sånt (: det kostar ju skjortan annars. ska till komvux också och skriva in mig. ringde igår eftersom dom varit på semester och hon sa att jag skulle komma in och fylla i papper osv. så det ska jag fixa. sen ska jag följa med min mormor till sjukhuset, för hon mår inte heller bra. allt ska komma på en gång.. sen kör hon mig till coop där jag möter upp alle, så ska vi storhandla och sen åker vi hem, fixar här hemma, städar och så innan mormor kommer hit på middag <3 ska bli jättemysigt! det var ett tag sen vi träffades nu. ska nog bara ta det lugnt i kväll. känns som vi behöver det!

vad ska ni hitta på idag? (: hur som helst så hoppas jag att ni får en jättebra och mysig dag! ta hand om er. och tack för era kommentarer/sms/mejl, dom värmer! ska svara så fort jag har tid!

nu ska jag hjälpa min älskling med frukosten.

puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

vad duktiga ni är som kör med detox!! och så mysigt att bara ligga nära och mysa, ni verkar otroligt duktiga på det :-)

Jag kommer nog skriva om bebis kön inom de närmsta veckorna, är liksom lite mysigt att ha det för oss själva ett tag! Haha och den där randen som syns på bilden finns inte i verkligheten, det är nog bara skugga av min håriga mage eller nå ;-)!



Kramar!

2009-07-28 @ 08:35:09
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback