fredagskväll

hej på er, hoppas allt är bra? (: jag sitter och mumsar på några bitar mörk lindh chocklad 70 %. har hört att det ska vara hälosamt med några bitar mörk chocklad varje dag - så varför inte :D det är ju så gott.

kvällen har varit jättemysig. har kollat på en film som gick på tv, dante's peak. och nu har jag fastnat här. haha (: kikar lite inredning på nätet. innan det var jag ute på en kvällspromenad och pratade med både älsklingen och mamma i telefon. mysigt!

ska göra en kopp te snart och slå mig ner i soffan, lyssna lite på ljudboken och sen duscha av kroppen en snabbis innan jag kryper ner i sängen. jag varit lite varm på promenaden. och det är alltid mycket skönare att sova när man är nyduchad. jopp (:

mina semester dagar går mest ut på att vila upp mig, som ni säkert märker har jag inte alls mycket att skriva.. och det beror på att jag just gör - ingenting. vilket är riktigt skönt. jag behöver det. när jag väl pluggar så lägger jag ner mer eller mindre all min tid på studierna och det tar verkligen på krafterna. jag kan stolt skriva att jag fått mvg i psykologi A kursen också. fick ju det i engelskan som jag läste innan också och då jobbar jag gärna stenhårt. toppbetyg betyder att jag kan söka in på en bra utbildning sen nästa höst och få ett bra jobb som jag vill ha (: men nu ska jag vila. såå skönt. det är jag värd.

hoppas ni har en jättemysig kväll. njut ordentligt, helgen går snabbare än vad man tror!

puss&kram <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback