God morgon!

solen skiner och jag är utvilad. tog lite paus igår från bloggen som ni säkert märkte och fixade lite här hemma med diverse saker (: man hinner ju med så mycket när man inte sitter vid datorn. hittade ett scrapping program på nätet också senare och fastnade där och pysslade några timmar. så kul! (: snart kommer mamma med adolf hit, så jag ska äta lite frukost och klä på mig och sen ska jag och adolf ut på en mysig promenad (: saknar honom!

älsklingen min kom hem vid sju imorse och då låg vi och kramades, jag helt sömndrucken.. men det var mysigt ändå! kom i säng ganska sent i natt och jag skylle på scrappingen och att jag har semester :p jaja. så är det och vad gör det om hundra år

ikväll ska jag hem till ann på tjejkväll. myspys! ska höra av mig till henne snart och kolla vilken tid jag ska komma. hade velat färga håret innan för utväxten är inte att leka med just nu.. hu. visste ni att jag är blondin? haha (; iallafall har jag mellanblont hår under mitt röda färgade. mamma tycker jag ska låta min riktiga hårfärg växa ut.. brun-gröna ögon till mellanblont hår och massa fräknar.. kunde varit någonting. men jag älskar ju rött hår. så njaää.

nu blir det frukost! hörs senare (: ha en underbar dag! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Marielle

Har du någon bild på dig som du vill dela med dig av som mellanblond? Trodde du hade ljusbrunt hår annars jag.

2009-07-13 @ 18:49:10
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback