God morgon onsdag!

vaknade för en timme sen och har suttit och uppdaterat mig i allas bloggar. kul att se vad ni haft för er (: jag skulle uppskatta om ni ville tipsa mig om nya bloggar. jag har massor som jag läser, men jag vill läsa någonting nytt! så kom med tips om ni vet någon bra (: ska snart göra frukost, börjar bli hungrig och ett glad proviva mättar inte så mycket. (:

sitter och kollar massa tyger på nätet också. nu är symaskinen hemma, jag har slutat psykologi kursen och alex börjar jobba i morgon kväll igen - nu ska jag sätta mig och sy barnkläder. kommer ni ihåg att jag skrev om det innan? (: jag har köpt massa mönster nu och samlat inspiration lite här och var. det kommer bli så söta kläder. och det hoppas jag andra tycker också (: mycket saker som jag vill hinna med, och det klaras av sakta men säkert.

idag är det onsdag och jag och alexander ska åka och veckohandla mat. så jag ska skriva lite recept och sen ikväll ska vi gå på bio och se the proposal. både jag och älsklingen har velat se den länge, så det ska bli jättemysigt <3

nu blir det recept skrivning och sen frukost imellan (: puss&kram och ha en jättemysig dag!



Kommentarer
Postat av: Johanna

hey gumman, till en början kan du väl dra till med en lista på bloggar du läser? :) så vet man att de bloggarna behöver man inte skriva med i tipslistan? :)



hoppas att du mår bra!

och att det slutar göra ont i munnen snart. trist att det ska vara så dyrt hos tandläkare :/



Puss <3

2009-07-10 @ 11:15:54
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback