god natt världen.

just nu sitter jag uppkrypen i sköna divanen på våran soffa. förstår inte varför jag inte sitter här oftare. när jag har bärbar dator och allt (: det ska jag absolut börja med mer. sitter i myskläder, tofflor och uppsatt hår. ska snart sova, ska bara lyssna lite på ljudboken.. bara liiite. och inte somna vid fyra som i natt (:

jag kom på att jag kommit av helt med träningen. vad sjutton hände? det var massa skola och sen vart jag dålig med feber. och nu har jag dragit ut en visdomstand och fick inte anstränga mig. men gud vad jag saknar att träna. mitt årskort går ut i februari, så det är ju ett tag kvar (: men här ska ingen tid spillas.. måste eller rättare sagt, jag vill verkligen komma i gång nästa vecka. ska sticka iväg på måndag på dagen och flåsa på löpbandet och lyfta lite vikter. hoppas min make vill och orkar följa med (: annars åker jag själv såklart. på tisdag kvällen ska jag minsann boka in spinningpass och sen ska jag försöka träna en dag till den veckan. men det får inte bli för mycket, man kan chocka kroppen och då blir man sjukis. så tre dagar blir braa (: varför blir man så förslappad på sommaren?

jag och mamma tittade på filmen "unborn" obehaglig film. men bra. (: sen drack vi te och åt popcorne. myskväll <3 ska ses imorgon och fika också. hoppas det blir lite sol (:

nej, nu ska jag lyssna lite på ljudboken innan jag sover. sov så gott!

puss&kram <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback