hallå?

hah, vart tog jag vägen? (: vet inte.. men här är jag igen. hoppas ni haft det bra! vi har varit och lämnat mami på arlanda och kramats massor och sagt hej då. nu är hon i österrike i tre långa veckor.. kommer sakna henne. men älsklinge min är ju hemma och håller mig sällskap!

vi har iallafall varit i kungenskurva nyligen och pratat med kökspersonalen där. så snart ska vi lägga in våran beställning så allt finns när vi väl sätter i gång. den vita laminatbänkskivan tar nästan åtta veckor att få hem när den är mått beställd. så den måste vi beställa snarast! kommer bli såå fint (: sen velar vi mellan 70 skåp och 92.. såg så fjuttigt ut med 70.. vi får se.

ikväll, eller snart ska vi plocka och städa lite här hemma. göra lite mysigt och så (: laga thaimat, mums, mums! kycklingfilé med cocosmjölk, röd curry mm.. gott! sen får vi se om vi orkar träna. annars tränar vi extra imorgon (: jag känner för att ta ett skumbad och göra inpackning och fila fossingarna. sen krypa upp brevis hjärtat i soffan och dricka en kopp te och bara mysa. låter riktigt mysigt!

nej, nu ska jag måla klart sista randen på väggen i vardagsrummet och sen plocka lite. hörs lite senare.

ha en jättemysig kväll nu! puss&kram <3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback