han är hemma.

han är äntligen hemma. älskade saknade underbara lucifer. jag och helena gick ut och letade och ropade och när jag gick förbi en buske ganska nära huset så hörde vi ett ynkligt jamande. helena hade långärmat och drog ut honom ur taggbusken och när jag fick honom i min famn storbölade jag och skakade i hela kroppen. helena fick ta honom och jag satt som en köttbulle som helena beskrev det sen och grät, grät och grät. var så jävla lycklig över att ha honom hemma igen. har gått och mått så himla dålig och när all oro släppte så bara brast allt. helena bara höll om mig och jag höll i lucifer. skönt att helena var där annars hade jag nog bara satt mig på marken och skakat.

tack för alla underbara människor därute. ni som letade upp mitt nr och smsade, ni som mejlat, ni som lämnat kommentarer här och ni som ringt. vilka fina människor man har omkring sig. tack!

vi åkte in med honom till bagarmossens djurakut och en tjej har klämt på honom, han är okej, men haltar så vi ska in igen nu om några minuter, ville bara skriva och säga att han mår bra! tack och lov! vi har fått i oss middag, det blev tacos. har inte haft matlust sen han försvann, men nu när han kom tillbaka så blev jag riktigt hungrig igen. så tacosen smakade riktigt gott. ikväll blir det mys med helena och älsklingen. vi ska titta på någon komedi, äta chips, ben&jerry glass och bara mysa! så lycklig över att ha folk jag älskar omkring mig. behöver det verkligen.

så, det blir ingen bloggpaus. för nu är min älskade katt hemma igen!!!

vi hörs senare! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Rebecca

Vad underbart att han är hemma igen! :) Hoppas att han är oskadd. Katter har ju en ofattbar förmåga att klara höga fall mycket bra. Har varit inne här flera gånger idag och hoppats på positiv uppdatering. Förstår hur orolig du har varit!



Stor kram!

2009-07-31 @ 18:22:14
Postat av: Malvi

Nu var det ett tag sen jag kommenterade här inne.. Förlåt för det! Ville bara säga att jag blev jätteglad av att läsa att Lucifer har hittat hem igen!:D Förstår att allt som hänt på senare tid har varit riktigt jobbigt för dig och Alle.. Lider med er! Hoppas och tror att ni tar vara på tiden ni har tillsammans och med era nära och kära! Stor kram från mig

2009-07-31 @ 18:28:49
Postat av: Pyrah

Skönt att höra att du hittade din kattnos! Jag var säker på att du skulle hitta honom. Så hemskt när de är försvunna, vet hur stor oron är :(

Ta hand om er nu! Kram

2009-07-31 @ 20:45:12
Postat av: Petra

Härligt att höra gumman att han är hemma igen nu. Stor kram!

2009-07-31 @ 23:09:21
Postat av: Annica

Vad skönt att Lucifer hittade hem igen. Vet hur orolig man blir när djuren springer bort, de är ju ens barn.

2009-08-01 @ 00:21:57
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Doris

Åhh vad skönt!!! :)Vet precis hur det känns och är jätteglad för din/er skull!

2009-08-01 @ 09:11:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback