hemma!

hej allihopa! (:

hoppas ni mår toppen! det gör jag! mysigt att komma bort lite, men gud va vi har saknat våra katter. redan när vi kom ut till landet igår så satt vi och pratade om vad dom kunde göra då.. så ja, vi har verkligen saknat dom och dom hade nog saknat oss också (:

vi kom hem för någon timme sen, har myst med katterna, städat, dammsugit och varit förbi ica och handlat lite till våran mysmiddag. ska göra varma mackor snart och äta framför en film. riktigt mysigt. längtat jättemycket efter den filmen vi ska se. mall cop heter den här kan ni se trailern. ska duscha medans mackorna står inne i ugnen och sen hoppa i en rentvättad pyjamas och fårskinnstofflor - underbart!

vi håller på att tvätta sängkläder och våran "skyddsmadrass" den som man har under lakanet, över bäddmadrassen. glad att vi har en sån madrass för våra kärlekar mådde inte så bra när vi var borta. hårboll. ha :/ så ja, det håller vi på att tvätta, ska ner i tvättstugan sen och torktumla allt (: så kan vi sussa gott sen.

har hur som helst haft det jättemysigt på landet (: inget toppenväder, men vad gör det? vi fick två helt underbart mysiga dagar tillsammans. grillade gott igår, majskolvar, ryggbiff och korv, sallad och potatis, sås. mums! åt lakrisglass med cola och chockladsås till efterätt och till filmen vi såg som gick på tv åt vi chips, ostbågar, jordnötsringar och godis.. dock bara i små skålar, annars hade vi sprängts ^^ men himla mysigt har vi haft det (: klippte gräset idag och fixade lite. och vi har kommit på att vi INTE vill ha en jättestor trädgård när vi flyttar till hus.. hellre ett stort hus (; fy vad det tar tid att klippa gräset. och tråkigt är det också. haha ^^

nej, nu ska vi mysa här hemma med varandra och katterna! hoppas ni får en jättemysig kväll (: hörs senare kanske om jag inte somnar.

imorgon ska vi ha en fixar dag här hemma och fixa klart allt som ska fixas. ska måla kanterna på listerna i alla renoverade rum, måla klart väggen i vardagsrummet, lägga klart balkonggolvet, fixa och koppla spottarna i vardagsrummet och lite annat smått och gott (: kul! sen ska vi träna också. för imorgon börjar vi igen. nu har vi haft semester från gymmet och nu ska vi sätta igång på allvar. saknar att träna. och det blir ju en hel del glass på sommaren (; så gymmet imorgon, spinning på tisdag, gymmet på onsdag och sen core på torsdag. vila fredag, lördag, söndag och köra samma nästa vecka.

puss&kram <3




Kommentarer
Postat av: Therese- mamma i augusti

Tack gumman för tipset av bordet och stolarna!

Men det hade blivit så dyrt för oss, då hade vi fått lägga till extra pengar och vi sålde bara bordet och stolarna för 3500:-, men om vi hade råd hade vi nog kanske köpt det där bordet och dom stolarna.

Sant, man kunde ju ha sparat några stolar men jag är tveksam om vi hade fått det sålt då, många vill ju inte bara köpa två stolar. Men men, när det här bordet och stolarna har gjort sitt då kommer vi köpa eventuellt dom hära! :)

Du är så gullig gumman som tänker på oss. Det är så snällt av dig att du tog reda på det ;)

Min lilla Fanny <3

Hälsa Alex.

puss&kram

2009-07-19 @ 21:59:17
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Louise

Men Fanny!

jag har aldrig fått något mejl tillbaka.. :(

det var ju månader senast!

det var ju så mysigt att prata med dig!

2009-07-19 @ 23:44:26
URL: http://ladycolt.blogg.se/
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Haha, vi är likadana, så fort vi åker nånstans (om så bara över dagen) så säger vi "vad tror du katterna gör nu?" hihi. Men jag är bara glad att vi är sånna, betyder ju att vi bryr oss om våra djur :) Usch, jag bävar för när vi ska åka på min systers bröllop om 6 veckor.. över natten. De ska nämligen ha paketöppning och brunch dagen efter. Kommer sluta med att vi åker hem emellan haha, för jag vill inte att katterna ska va ensamna på natten. Hua. Min pappa brukar annars sova hos dem, men ja, han är ju liksom också på bröllopet =/ Ah, känns skönt att veta att fler e lite som vi, hihi :) Kram!

2009-07-20 @ 03:19:42
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback