middag på söder och skavsår.

hej allihopa! hoppas ni haft en bra dag (: jag tog det lugnt på dagen, satt på balkongen och läste och pluggade och sen nu på kvällen har jag varit inne i stan (söder) och ätit middag med amie på en mysig uteservering. hon bjöd mig på både middag och fika, så jag har inte spenderat en krona idag. "sån är jag" sa amie och skrattade, haha (: hon är så söt min kusin. jag åt iallafall en grekisksallad och drack ett glas vatten, phu var helt snurrig i huvudet av all värme. idag har det varit kvavt minst sagt. efter middagen tog vi en promenad från söder till centralen och det tog väl någon halvtimme, gick längst vattnet och pratade. fick dock skavsår.. man ska inte ha flipflop i stan,. ha.  kul att ta igen, det var ett tag sen vi sågs. gud satt nyss och kollade på gamla kort av mig och amie. helt sjukt vad vi har bytt stil fram och tillbaka. hon har gått från superblond till svarta dreads, till baggy stil, till tight.. och jag har inte varit bättre jag. haha. vi pratade om när vi var runt 15 år och gick ut i våra pyjamaser och köpte tunnbrödsrulle med räksallad.. moget. (; vi satt alltså mitt i dalens centrum och käkade korv.. i pyjamas. och hur vi festade i björns trädgård och bofilsbåge.. och satt i stora gäng med bärgsprängare och drack öl.. så ja, vi har ändrats en aning (; hur som helst så var det jättemysigt att ses (: vi avslutade med en fika innan jag åkte hem med tåget.

och nu är jag hemma. ska tvätta av mig sminket, sätta upp håret i en slarvig knut och hoppa i pyjamasen, ska göra en kopp te och titta på någon mysig film (: sen ska jag sussa. blev inte så mycket uppdatering idag. men det är ju så himla härligt att vara ute (: när det är så fint väder.

idag bokade jag två helkroppsmassager till mig och alexander. ska bli så himla skönt. fast det är inte förens i juli. dom har semesterstängt osv. så den 30 juli ska vi få slappna av och bli bortskämda. riktigt skönt! imorgon är det ju torsdag redan och jag ska till lyra mellan 10 och 12, plugga och ha möte. ska bli intervjuad av en psykolog. ska bli spännande. sen åker jag hem till min kärlek och har mysdag! vi ska grilla, titta på film och mysa massa! härligt.

vi hörs imorgon söta ni. ta hand om er och sov så gott sen om vi inte hörs mer (: puss&kram.



här var vi väl 16 och 15 år. haha. (: taget i fotoautomaten på lava (ungdomsgården)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback