nattblogg

hej fina ni.

nu är klockan mycket, men vi är lediga och det gör absolut ingenting. snart ska vi krypa ner brevid varandra i våran mysiga dubbelsäng och sussa. riktigt skönt. jag är trött! kvällen har varit en av de mysigaste på länge och att sitta vid datorn har inte ens kommit på tanke. att få vara nära alexander gör så jag glömmer bort allt annat. då finns bara han och jag. och jag älskar det! vi har tittat på film, taken ← trailern och den var hur bra som helst. från början till slut. älsklingen hade överaskning och bjöd på goda muffins till filmen. så gullig <3 vi drack varsinn kopp te i gigantiska muggar och kramades. mys! innan åt vi en god lördasgmiddag bestående av kött, klyftpotatis, vitlökssmör och bq sås. riktigt gott. vi skulle ha grillat hos alexanders kompis, men eftersom det öste ner så stannade vi hemma och hade myskväll.

sen pysslade jag lite ute på balkongen, soppade upp lite och la ut mattan, ställde ut bordet och stolarna och ställde ut massa ljus osv. blev riktigt mysigt. köpt två rosa filtar som vi virade in oss i. satt i älsklingens knä och pratade om morgon dagen och framtiden. sånt är så mysigt! satt där och tittade ut över himlen och bara myste. och nu sitter vi här. mamma och min mormor var här och hämtade adolf också. adolf och vera har legat och sovit brevid varandra i katternas säng ^^ så söta. först morrade vera lite när adolf la sig där men sen gick det bra (: hur som helst.. här nere får ni se bilder på golvet. vi är så nöjda. älskar våran gröna matta också från indiska (: myspys! ska fota dagtid också. bättre bilder då.

vi ska upp ganska tidigt imorgon och packa och göra oss iordning. vi ska till landet som ligger ca två timmar bort med bil. inget internet där och ska jag vara ärlig, så är jag glad för det. för vi ska ha två helt underbara dagar tillsammans jag och min kärlek <3 vi tar med oss sällskaps spel, tidningar, böcker, musik och filmer (det finns platt tv och dvd där ute) sen stannar vi och handlar mat så vi kan grilla såklart (: ska tända brasa i öppna spisen på kvällen om det blir kyligt och tända massa ljus ute på verandan. riktigt mysigt ska det bli. om det blir varmt ska vi bada vid sandstranden, det tar några minuter att gå dit. ska bli jättemysigt iallafall <3 vi tar nog en tur till norrtälje på måndag och kikar runt lite, har hört att det ska vara en mysig liten stad och älsklingen vill visa mig (:

så det är väl dax att göra oss iordning och komma i säng! bloggar nog lite innan vi åker, annars hörs vi igen på måndag kväll. eller tisdag (: hoppas ni får en fortsatt mysig helg och ta hand om er ordentligt! sov så gott. puss&kram.

















Kommentarer
Postat av: Helena

FINT FINT!

2009-07-05 @ 02:03:18
URL: http://sjoborg.blogg.se/
Postat av: emmis

hej, kom in på din blogg av en slump och måste bara skriva att ni har ett väldigt fint hem!! och söta husdjur =)

2009-09-22 @ 23:05:06
URL: http://iemmis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback